juridikjobb.se

logga

Tre söker DPO och Compliance Officer till prisvinnande team

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Tre söker DPO och Compliance Officer till prisvinnande team

Är du en erfaren jurist inom GDPR, brinner du för dataskydd och compliance? Vill du arbeta på ett bolag som utmanar den svenska telekommarknaden i en bransch med hög förändringstakt?

I så fall är denna roll något för dig! Tre söker en DPO, tillika Compliance officer, till en spännande och central roll inom verksamheten!

Arbetsbeskrivning

Rollen som DPO och Compliance Officer består av två funktioner.

I rollen som DPO ger du råd och stöd till Tre avseende tillämpningen av gällande dataskyddslagstiftning, såsom GDPR och - i relevanta delar - lagen om elektronisk kommunikation och säkerhetsskyddslagen. Som DPO ansvarar du för att identifiera risker inom dataskyddsarbetet, bistå vid utarbetandet av riktlinjer, policies och instruktioner, utbilda och informera samt att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad. Du kommer i en tid när dataskyddsorganisationen ses över och det finns därför stora möjligheter att, genom råd och stöd, påverka utformningen.

I rollen som Compliance Officer ansvarar du för att identifiera risker inom områdena intern styrning och kontroll, mutor och korruption, code of conduct, intressekonflikter/bisysslor, insynshandel, penningtvätt, konkurrensrätt samt beredskaps- och kontinuitetsplanering. Du ansvarar också för att bistå vid utarbetandet av riktlinjer, policies och instruktioner, utbilda och informera samt att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad inom dessa områden. Våra ägare har stort fokus på regelefterlevnad, vilket tidvis kräver att compliance-arbetet sker i nära dialog med dem.

Du är organisatoriskt placerad under Director of Legal, Procurement and Security och rapportering sker även direkt till ledningen. Arbetet sker i nära samarbete med juristavdelningen samt Information Security Officer. Tre har även licenser i Danmark samt bedriver ett nära samarbete med sina systerbolag i Italien, Österrike och Storbritannien.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och minst 8-12 års erfarenhet av att ha arbetat som DPO och/eller med compliance. Du kan dataskydd och du har en bred erfarenhet av compliance, gärna inom ramen för en reglerad verksamhet. Med denna erfarenhet ser vi att du självständigt kan ta ägandeskap för hela compliance-scopet hos Tre och är van att prioritera och att göra relevanta riskavvägningar.

Hos Tre är det inte alltid det viktigaste vad du har gjort, utan vad du är gjord av. I den här rollen får din färdighet att få med dig andra, verkligen komma till sin rätt. Rollen är central för Tres affärer och du kommer många gånger hamna i dialoger där du behöver inspirera, entusiasmera och coacha dina kollegor utifrån ditt expertisområde. Du är kommunikativ och lyhörd inför verksamhetens behov samtidigt som du har hög integritet och du är noggrann och resultatfokuserad.

Då tjänsten innebär regelbundna internationella kontakter är det ett krav att du obehindrat skriver och talar på engelska. Denna roll är en s.k. säkerhetsklassad tjänst varför det är ett krav att du är svensk medborgare.

Du erbjuds

En plats i ett ledande juristteam på en av Sveriges bästa arbetsplatser. Den här rollen erbjuder utveckling och utmaningar för rätt person och du kommer vara med och påverka både juridiska frågor och juridiska positioneringen inom Tre.

Tre är ett värderingsstyrt företag som under många år arbetat för att kunna erbjuda en öppen arbetsplats där utveckling, delaktighet och engagemang är framträdande. Vi har under de senaste sju åren legat på topp-tio som en av Sveriges bästa arbetsgivare – något som vi såklart ser som ett mycket fint kvitto på vår härliga företagskultur och arbetsplats.

Nyligen fick vi också den fina utmärkelsen att vara med på Legal 500 GC Powerlist: Sweden Teams 2019. Det är vi självklart väldigt stolta över!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Tre med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Varmt välkommen till Tre!

Dela detta jobb

logga
Tre söker DPO och Compliance Officer till prisvinnande team

Jurek