juridikjobb.se

Upphandlingsassistent till Stabsfunktion ekonomi

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-14

Ansök nu

Upphandlingsassistent till Stabsfunktion ekonomi

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad på Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningens Stabsfunktion ekonomi. Upphandlingsfunktionen har i uppdrag att utveckla, styra och samordna upphandling samt ansvarar för behovs- och marknadsanalys och avropsförfrågningar. 

Arbetsbeskrivning

I rollen som upphandlingsassistent är du ett administrativt stöd till upphandlare genom hela upphandlingsprocessen från planering till genomförande. I det dagliga arbetet ingår att hantera inkommande ärenden och mail med frågor från verksamheten. I uppdraget ingår även att göra avropsförfrågningar, förnyade konkurrensutsättningar samt direktupphandlingar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en YH-utbildning inom upphandling eller en högskoleutbildning inom juridik, ekonomi eller strategiskt inköp, alternativt erfarenhet av upphandling, uppföljning eller avtalsförvaltning som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av LOU, lagen om offentlig upphandling. 

Arbetsuppgifterna kräver att du är strukturerad och har förmåga att parallellt hantera olika uppgifter samt är kvalitetsmedveten. I rollen kommer du att ha många kontaktytor med många personer och olika roller, varför det krävs att du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera med andra. 

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten

Tillträde: 2021-09-01 eller snarast enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m. 2021-12-31

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 7259

OBS! Eventuella frågor, under vecka 27-32, skickas till damir.foric@linkoping.se.

Dela detta jobb

Upphandlingsassistent till Stabsfunktion ekonomi

Linköpings kommun