juridikjobb.se

Logga

Vallonbygden söker lägenhetsförvaltare

Ort
Utgår

2019-10-16

Ansök nu

Vallonbygden söker lägenhetsförvaltare

Vi förstärker förvaltningen av våra bostäder och utökar nu med en ny tjänst som lägenhetsförvaltare.

Beskrivning 

Som lägenhetsförvaltare i Vallonbygden AB har du en central roll för såväl nuvarande som blivande kunder.

Du deltar i olika skeden i boendet, som förbesiktning och slutbesiktning. I arbetet ingår även ansvar för att samordna standardhöjningar, beställningar, delta i upphandlingar gällande lägenhetsspecifikt materiel och tjänster samt ha kontakter med myndigheter.

Du kommer att arbeta med utvecklingen av lägenheter ur såväl ekonomisk som hållbar synvinkel. Du  kommer även att arbeta med olika tillval,  både strategiskt mot kund och mot marknad. Du har ett ekonomiskt ansvar gällande underhållsbudget för lägenheterna och rapporterar till fastighetschef.

Du kommer att ha kontinuerliga avstämningar med lägenhetsuthyrarna för att i tidigt skede kunna planera besiktningar samt eventuella underhållsåtgärder.

Dina arbetsuppgifter:

- Beställa löpande underhållsåtgärder och reparationer.
- Genomföra besiktningar av utfört underhåll.
- Hantera beställningar enligt vår tillvalslista.
- Genomföra och administrera avflyttningsbesiktningar.
- Ansvara för kontakt med kronofogden, polisen och andra myndigheter vid bl.a. avhysningar.
- Delta aktivt i boinflytande.
- Ansvara för skadedjursbekämpning.
- Vara länken mellan bolaget och parkeringsbolaget.
- Vara länken mellan bolaget och lokalvårdentreprenören.
- Hantera ansökta bostadsanpassningar i lägenheter.
- Ansvara för störningsärenden och otillåten andrahandsuthyrning. Övriga förekommande arbetsuppgifter i relation till tjänstens omfattning. 

Kvalifikationer:

- Du har utbildning inom bygg eller annan teknisk inriktning, som lägst på gymnasienivå. Ytterligare utbildning inom fastighetsteknik är en stor merit.
- Du har stor erfarenhet av att arbeta med besiktningar i ett bostads- och fastighetsbolag.
- Du har en administrativ förmåga samt trivs med att ha bra struktur omkring dig.
- Du ser nyttan av att använda IT –hjälpmedel i ditt dagliga arbete och du har god erfarenhet av att sätta dig in i nya system inom fastighetsbranschen. Du behöver även ha goda kunskaper i vanligt förekommande IT verktyg som tex Outlook, Word och Excel.
- Du har god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.
- Du är utåtriktad, positiv och lösningsorienterad med god förmåga att känna av marknaden.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
- B-körkort är ett krav.

 

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och motiveras av att leverera goda resultat i ”rätt tid". Du har även sinne för kvalité och du har lätt för att bemöta människor utifrån situation. Du behöver även ha ett ekonomiskt sinnelag som medför att du väger kostnader gentemot utförd insats. Du har ett utvecklingsfokus, är drivande, har lätt att ta beslut och strävar efter att nå satta mål.

Du kommer att ingå i ett team med projektledare, driftingenjör samt fastighetschef där vi hjälper och stöttar varandra.

Vallonbygden AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs till 100 % av Finspångs kommun. Vi äger och förvaltar ca 1900 lägenheter och ca 10 000 kvadratmeter m lokaler. Här finns framtidstro, gemenskap och laganda, god ekonomi och stor möjlighet att få utveckla och utvecklas. Mer information finner du på www.vallonbygden.se.Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


 

Dela detta jobb

Logga
Vallonbygden söker lägenhetsförvaltare

Finspångs kommun