juridikjobb.se

logga

Vi söker Arbetsrättsjurist till Visita

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Vi söker Arbetsrättsjurist till Visita

Om verksamheten

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita samlar drygt 5 500 medlemsföretag med över 8000 verksamheter. Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingar, nöjesparker, vandrarhem, spaanläggningar, turistbyråer och skidanläggningar. Som bransch- och arbetsgivarorganisation är Visitas huvudsakliga uppgift att teckna branschens kollektivavtal, stödja Visitas medlemsföretag i att växa och utvecklas och driva frågor som är viktiga för besöksnäringen. Läs gärna mera på www.visita.se

Arbetsbeskrivning

Som arbetsrättsjurist på Visita är du en del av ett dynamiskt team som arbetar med kvalificerad juridisk rådgivning till våra medlemsföretag. Du arbetar brett inom arbetsrättens område främst med rådgivning, förhandling, utbildning, rättsutredningar samt har förmåga att växla om och svara på exempelvis remisser. Arbetet kräver att snabbt kunna sätta in sig i medlemsföretagens verksamheter och utmaningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande och utmanande och kan även innehålla en del resor. I teamet ingår 16 jurister.

Vem är du?

Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från en arbetsgivar-, eller arbetstagarorganisation eller advokatbyrå med erfarenhet av kollektivavtalsförhandlingar.  Har du även erfarenhet av processföring och/eller är notariemeriterad, så är det ett plus.

Du är socialt kompetent och en duktig kommunikatör. Du är pedagogisk och kan förklara hur komplex juridisk lagstiftning ska tillämpas i praktiken.  Då arbetet innebär många kontakter (både internt såväl som externt), behöver du vara prestigelös, kunna samarbeta väl med andra och vara skicklig på att kommunicera med medlemmar och myndigheter i såväl tal som skrift. Du trivs med att arbeta självständigt som en del av ett större team.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant roll med omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö. Arbetet är självständigt och ställer höga krav på eget ansvarstagande. Kontoret är centralt beläget i Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Visita med Jurek. Då tjänsten ska tillsättas snarast kommer urvalsprocessen att ske fortlöpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt, telefon: 0766 33 14 40.

Varmt välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

logga
Vi söker Arbetsrättsjurist till Visita

Jurek