juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker biträdande jurister inom IT/IP

Ort
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Vi söker biträdande jurister inom IT/IP

Om byrån

Vi är en expansiv advokatbyrå som erbjuder den stora byråns erfarenhet och trygga processer, men i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till både uppdragsgivare och medarbetare.

Med en kultur som präglas av teamkänsla, ger vi dig goda förutsättningar att utvecklas till din fulla potential. Det är viktigt att kunna erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb som samtidigt lämnar utrymme för privatlivet. Vill du växa med oss?

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning. Verksamheten startades av erfarna advokater under 2018.

Du som biträdande jurist

Egenskaper som vi värdesätter hos våra biträdande jurister är att man är laginriktad och prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Eftersom många av våra klienter är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning. Egenskaper som affärsmässigt fokus, engagemang och lösningsorienterad rådgivning värdesätts av våra klienter.

Beskrivning av tjänsten

Som jurist inom IT/IP kommer du att bistå svenska och internationella klienter med att granska och upprätta avtal inom licens, IT-drift och övriga IT-tjänster. Därutöver kommer du att arbeta med immateriella rättigheter såsom upphovsrätt och marknadsrätt. Dina uppgifter kommer också innebära att delta med IT/IP-kunskaper vid företagsförvärv.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från advokatbyrå och/eller som bolagsjurist med huvudsaklig inriktning på IT/IP. Du ska tillsammans med byråns partners bygga upp IT/IP-avdelningen. Du jobbar självständigt direkt mot klient och du ingår i ett team av advokater med lång erfarenhet inom IT.

Referens vid ansökan: IT/IP

Om du har frågor om tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Andreas Selin på Selin Legal (andreas.selin@selinlegal.se eller 0707-200 190).

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 20 november 2021.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Vi söker biträdande jurister inom IT/IP

Advokatfirman Titov & Partners AB