juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker biträdande jurister inom skatterätt

Ort
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Vi söker biträdande jurister inom skatterätt

Om byrån

Vi är en expansiv advokatbyrå som erbjuder den stora byråns erfarenhet och trygga processer, men i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till både uppdragsgivare och medarbetare.

Med en kultur som präglas av teamkänsla, ger vi dig goda förutsättningar att utvecklas till din fulla potential. Det är viktigt att kunna erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb som samtidigt lämnar utrymme för privatlivet. Vill du växa med oss?

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning. Verksamheten startades av erfarna advokater under 2018.

Du som biträdande jurist

Egenskaper som vi värdesätter hos våra biträdande jurister är att man är laginriktad och prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Eftersom många av våra klienter är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning. Egenskaper som affärsmässigt fokus, engagemang och lösningsorienterad rådgivning värdesätts av våra klienter.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en biträdande jurist inom Skatterätt för att bistå svenska och internationella klienter med skatteärenden. Du jobbar tillsammans med en av våra Partners och får också jobba direkt mot klient beroende på typ av ärende.

Din profil

Du bör ha minst 2-3 års erfarenhet och ett genuint intresse av skattefrågor. Men också viktigt att du vill utveckla din kompetens inom angränsande områden framförallt avtalsrätt och associationsrätt. Du kommer jobba nära erfarna advokater och får möjlighet att utveckla din förmåga att lämna skatterådgivning till företag och dess ägare, hantera deklarationer och skatteprocesser. Meriterande är erfarenhet från advokat- eller revisionsbyrå.

Referens vid ansökan: Skatt

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 20 november 2021.

För mer inforrmation om tjänsten kontakta gärrna: Ulf Jansson 070-167 16 45.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Vi söker biträdande jurister inom skatterätt

Advokatfirman Titov & Partners AB