juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker en nyfiken Paralegal till Avida Finans

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Vi söker en nyfiken Paralegal till Avida Finans

Har du något års erfarenhet som paralegal eller juristassistent och vill fortsätta utvecklas inom juridiken tillsammans med oss på Avida Finans?

Avida Finans är ett bolag där det händer mycket, en organisation med korta beslutsvägar som premierar utveckling och initiativ. I denna roll får du möjlighet att arbeta brett i en familjär och gemytlig företagskultur!

Arbetsbeskrivning

Som Paralegal är du en viktig del av Avidas Legal-avdelning som, med dig inkluderad, kommer att bestå av 3 personer. Rollen innebär ett nära samarbete med bland annat företagets Risk- och Compliance-avdelning.

Eftersom Avida verkar inom den nordiska marknaden kommer rollen att arbeta såväl nationellt som nordiskt. Ditt fokus kommer dels innebära operativt legalt arbete och kvalificerad administration, där du driver och utvecklar flertalet legala och administrativa processer. Du får en stor möjlighet till att lära dig nytt och att utvecklas tillsammans med engagerade och drivande kollegor.

Du kommer bland annat;

  • Självständigt driva mindre legala och administrativa projekt och processer på nordisk nivå

  • Ansvara för administrativa förfaranden mot domstol, finansinspektionen och bolagsverket

  • Utvecklandet av interna administrativa processer samt ansvara för utbildningstillfällen kopplade till dessa

  • Ansvara för hanteringen av Avidas avtalsregister

  • Förberedande av presentationsmaterial inför interna och externa möten som du deltar i, såväl som ibland även leder

  • Bokning av interna och externa möten

  • Informationsinhämtning från våra samarbetspartens, advokat- och konsultbyråer


Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken på att lära dig nytt och har ett starkt intresse för juridiska processer. För att lyckas i denna roll ser vi att du har något/några års erfarenhets från en liknande roll sedan innan, ex från en roll som paralegal eller juristassistent antingen från byrå eller bolag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en driven person med högt engagemang för ditt arbete. Likt oss har du en prestigelös och "can-do" attityd och trivs i roller där du har många kontaktytor. Eftersom att du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom Legal är det viktigt för Avida att du är en kommunikativ person som gärna når uppsatta mål tillsammans.

Att supportera och stötta andra är en självklarhet för dig och du har en mycket god administrativ förmåga samtidigt som gillar att arbeta i en varierad vardag. Du har en god systemvana och har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Om ansökan

Avida Finans har i denna rekrytering valt att samarbeta med Jurek, har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Skicka in din ansökan innehållande ditt CV via www.jurek.se redan idag!

Om Avida

Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder enkla och moderna finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 130 anställda, med huvudkontor i centrala Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. Vi är en snabbt växande aktör på finansmarknaden och har fått utmärkelsen DI Gasell tre år i rad, vilket bevisar att vi vet hur lönsam tillväxt skapas. Vi vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Som bolag erbjuder Avida dig en fartfylld, positiv och prestigelös arbetsmiljö där beslutsvägarna är korta och kommunikationsstrukturerna är okomplicerade. Vidare präglas miljön av frihet under ansvar, arbetsglädje, initiativrikedom och engagemang, med möjlighet att vara med och påverka på riktigt. Hos Avida spelar alla en stor och viktig roll i bolagets framgång och vi gör den här resan tillsammans som ett team. Du kommer att vara omgiven av härliga kollegor och vi genomför många roliga gemensamma aktiviteter.

Dela detta jobb

logga
Vi söker en nyfiken Paralegal till Avida Finans

Jurek