juridikjobb.se

logga

Vi söker jurister/advokater inom Skatterätt, Tvistelösning samt IT och Immaterialrätt

Ort
Utgår

2021-02-01

Ansök nu

Vi söker jurister/advokater inom Skatterätt, Tvistelösning samt IT och Immaterialrätt

Om byrån

Vi är en expansiv advokatbyrå som erbjuder den stora byråns erfarenhet och trygga processer, men i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till både uppdragsgivare och medarbetare.

Med en kultur som präglas av teamkänsla, ger vi dig goda förutsättningar att utvecklas till din fulla potential. Det är viktigt att kunna erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb som samtidigt lämnar utrymme för privatlivet. Vill du växa med oss?

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning. Verksamheten startades av erfarna advokater under 2018.

Du som biträdande jurist

Egenskaper som vi värdesätter hos våra biträdande jurister är att man är laginriktad och prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Eftersom många av våra klienter är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning. Egenskaper som affärsmässigt fokus, engagemang och lösningsorienterad rådgivning värdesätts av våra klienter.

Skatterätt

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en biträdande jurist inom Skatterätt för att bistå svenska och internationella klienter med skatteärenden. Du jobbar tillsammans med en av våra Partners och får också jobba direkt mot klient beroende på typ av ärende.

Din profil
Du bör ha minst 4-5 års erfarenhet av skattejuridik. Du bör ha god erfarenhet av att bistå större och mindre klienter med komplexa skatteärenden. Meriterande är erfarenhet från advokat- eller revisionsbyrå. Du ska tillsammans med byråns Partners bygga upp skatteavdelningen.

Referens vid ansökan: Skatt

Tvistelösning

Beskrivning av tjänsten
Som biträdande jurist inom processrätt kommer du att företräda svenska och internationella klienter i domstolstvister och skiljeförfaranden i entreprenad-, konsult- och försäkringstvister, rådgivaransvarsfrågor, hyrestvister och andra avtals- och skadeståndstvister. Även process i allmän förvaltningsdomstol förekommer. Klienterna består av mindre företag till börsnoterade bolag.

Din profil
Vi söker dig som är tingsmeriterad eller 1 -2 års erfarenhet av processer i allmän domstol. Övriga egenskaper som värdesätts högt är noggrannhet, ansvarstagande och en vilja att ta sig an utmanande och komplicerade uppgifter. Du jobbar självständigt direkt mot klient och du ingår i ett team av advokater med lång erfarenhet inom processrätt.

Referens vid ansökan: Process

IT och Immaterialrätt

Beskrivning av tjänsten
Som biträdande jurist inom IT/IP kommer du att bistå svenska och internationella klienter med att granska och upprätta avtal inom licens, IT-drift och övriga IT-tjänster samt även granska och vara rådgivare avseende GDPR. Därutöver kommer du att arbeta med immateriella rättigheter såsom upphovsrätt och marknadsrätt. Dina uppgifter kommer också innebära att delta med IT/IP-kunskaper vid företagsförvärv.

Din profil
Vi söker dig som har minst 4-6 års erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist med huvudsaklig inriktning på IT/IP. Du ska tillsammans med byråns Partners bygga upp IT/IP-avdelningen. Du jobbar självständigt direkt mot klient och du ingår i ett team av advokater med lång erfarenhet inom IT rätt.

Referens vid ansökan: IT/IP

Sista ansökningsdag: 2021-02-01

Vid frågor kontakta Dimitrij Titov: dimitrij.titov@titovlaw.se

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Vi söker jurister/advokater inom Skatterätt, Tvistelösning samt IT och Immaterialrätt

Advokatfirman Titov & Partners AB