juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du arbeta med kompetensförsörjning?

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-03

Ansök nu

Vill du arbeta med kompetensförsörjning?

Är du på jakt efter nya utmaningar? 

Vi på Sharp Recruitment & Consultants är inne i en kraftig tillväxt och söker nu fler medarbetare som vill arbeta med kompetensförsörjning inom jurist- och finansbranschen.

Vi är ett av landets mest specialiserade rekryterings- och bemanningsföretag inom juridik, Compliance, Risk, penningtvätt (AML), skatt och finans. Hos oss kommer du få arbeta med flera av landets största och mest framgångsrika tech-, finans- och industribolag, banker, advokatbyråer, revisionsbyråer samt försäkringsbolag och hjälpa dem i deras jakt efter nya talanger.

Om tjänsten

Rollen är bred och du kommer att ha omfattande kontakt med både kandidater och kunder samt fungera som rådgivare inom kompetensförsörjning och, om du så önskar, utvecklas till att bli en specialist inom våra verksamhetsområden.

För att kunna fungera i en roll som rådgivare och på bästa sätt kunna stödja våra kunder kommer du, vid sidan av att arbeta med rekryteringsprocesser, också bland annat syssla med omvärldsbevakning och följa trender inom olika branscher samt.

När du börjar hos oss kommer du få ett skräddarsytt introduktionsprogram utformat efter dina tidigare erfarenheter och kunskaper och du kommer snabbt ges ett omfattande ansvar.

Vi följer våra kandidater i deras utveckling och bygger både med dessa och med våra samarbetspartners långsiktiga relationer varför rollen ställer höga krav på servicekänsla, proaktivitet och engagemang.

Vid sidan av en spännande och utvecklande roll kommer du också bli en viktig del i ett stabilt, framgångsrikt och snabbväxande bolag där du ges stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla din karriär.

Om dig

Vi söker dig med akademisk utbildning som antingen är i början av din karriär eller som idag t.ex. arbetar inom rekrytering- och bemanningsbranschen eller inom jurist- eller finansbranschen och som vill ta nästa steg i karriären.

Som person är du proaktiv, pragmatisk och driven. Du trivs i en verksamhet som präglas av öppenhet och engagemang. Det är vidare viktigt att du är ansvarstagande, noggrann, lösningsorienterad samt besitter god analytisk förmåga. Då rollen innefattar omfattande kontakt med både kandidater och kunder/samarbetspartners är det också av största vikt att du är social, trivs med att bygga och vårda relationer samt är förtroendeingivande.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en snabbrörlig arbetsmiljö med stort utrymme att implementera egna idéer. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav på varandra, vi utmanar varandra men mest av allt så stöttar och supporterar vi varandra.

Om oss

Vi är ett företag där du får vara den du är och där alla olikheter får plats. Vi tror starkt på att mångfald skapar utveckling och tillväxt både hos oss och våra samarbetspartners.

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi är idag fler än 30 medarbetare och har en tydlig målbild om vart vi vill vara inom fem och tio år med en fortsatt tro på stark tillväxt. I dag sitter vi i fina lokaler Barnhusgatan i centrala Stockholm samt kontor i Paris och Tel Aviv.

Ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ron Cohen på tel: 073-518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se

 

Dela detta jobb

Vill du arbeta med kompetensförsörjning?

Sharp Recruitment & Consultants