juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Vinternotarier

Ort
Utgår

2022-10-23

Ansök nu

Vinternotarier

Har du läst minst sex terminer på juristprogrammet och är nyfiken på hur det är att arbeta som affärsjurist? Nu har du chansen att testa på rollen som vinternotarie hos oss!

Som vinternotarie på DLA Piper får du en unik inblick i hur det är att arbeta på en global affärsjuridisk advokatbyrå. Du tillhör en eller flera verksamhetsgrupper  och arbetar nära våra jurister och delägare i aktuella ärenden. Arbetet varvas med sociala aktiviteter och utbildning för att du som notarie ska få möjlighet att öka dina juridiska färdigheter under din tid hos oss.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att skriva PM och rättsutredningar, medverka vid Due Diligence-arbete, kontakt med myndigheter, ärendehantering och avtalsgranskning etc. Du blir tilldelad en handledare i form av en biträdande jurist som stöttar dig i det dagliga arbetet och ger dig kontinuerlig feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas i rollen som blivande affärsjurist. Detta är ett utmärkt tillfälle att få insikt i arbetet som affärsjurist på DLA Piper och lära känna byrån och våra medarbetare!

Vinternotariatet sträcker sig över en period på fem veckor från 12 december till 13 januari. Du får givetvis vara ledig om obligatorisk undervisning förekommer. 

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för affärsjuridik och har läst minst sex terminer på juristprogrammet. Då vi arbetar i en internationell miljö tillsammans med DLA Pipers övriga kontor runtom i världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt.  Vänligen notera att vi endast behandlar ansökningar via vårt ansökningsformulär. För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, Rekryteringsspecialist, emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela detta jobb

logo
Vinternotarier

Advokatfirma DLA Piper Sweden Kommanditbolag