juridikjobb.se

logga

Wåhlin söker biträdande jurister till Malmö

Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Wåhlin söker biträdande jurister till Malmö

Om Wåhlin

Advokatfirman Wåhlin är en affärsjuridisk advokatbyrå med cirka 50 medarbetare på fyra kontor i Sverige. Bland våra klienter finns såväl stora som små företag, svenska och internationella, inom en rad olika branscher. Vi strävar efter att bygga nära och långsiktiga relationer med våra klienter och kan genom vårt unika samarbete mellan kontoren, snabbt sätta ihop rätt team av medarbetare för att hjälpa klienterna med praktiskt taget alla typer av komplexa affärsjuridiska frågor.

Arbetet som affärsjurist handlar inte bara om att kunna juridiken, utan lika mycket om affärsförståelse, kreativitet och flexibilitet.

Wåhlin växer och till kontoret i Malmö söker vi nu därför biträdande jurister som vill vara med och utveckla byrån tillsammans med övriga kollegor.

Vem vi söker

Har du redan idag erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, gärna på affärsjuridisk advokatbyrå, är det extra meriterande. Alla anställda erbjuds löpande fortbildning inom våra specialområden och handledning av mer erfarna kollegor.

Du ska ha ett gediget intresse för affärer och för att utreda och lösa juridiska problem med hög kvalitet. Vidare ska du vara noggrann och engagerad i ditt arbete, inse vikten av god service och uppskatta att vara en del i ett team. Det är en merit om du sedan tidigare har erfarenhet av arbete relaterat till bolagsrätt och kommersiella avtal.

Vi förutsätter att du behärskar engelska lika väl som svenska i tal och skrift.

Ansökan

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2021. Bifoga ett personligt brev, CV, betygskopior från svensk juristutbildning, samt vid fullgjord tingstjänstgöring även vitsord från domstolen.

Vid frågor om rekryteringen är du välkommen att ringa advokat Helena Strömbeck på telefonnummer 0703-88 66 46. 

Läs mer om oss på: www.wahlinlaw.se

Dela detta jobb

logga
Wåhlin söker biträdande jurister till Malmö

Advokatfirman Wåhlin