juridikjobb.se

logo

WWF söker projektledare med ansvar för testamentsgåvor och stora gåvor

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

WWF söker projektledare med ansvar för testamentsgåvor och stora gåvor

Till vår avdelning Insamling och givarservice söker vi nu en erfaren och motiverad projektledare som ska ansvara för att utveckla WWFs arbete med testamentsgåvor samt bidra till arbetet med stora gåvor från privatpersoner och stiftelser.

Testamentsgåvor utgör ett viktigt bidrag till WWF:s långsiktiga arbete för att bevara en levande planet till kommande generationer.. Ditt uppdrag är att utveckla organisationens arbete med testamentsgåvor och att öka medvetenheten om möjligheten att testamentera till WWF:s globala miljö- och naturvårdsarbete. Du ansvarar också för att bygga och vårda relationer med donatorer. 

Du kommer även att ansvara för att bygga partnerskap med relevanta aktörer som juristfirmor och rådgivare. Du säkerställer att arbetet med testamentsgåvor till WWF hanteras på ett strukturerat, korrekt och omsorgsfullt sätt. I tjänsten ingår också att bidra strategiskt och operativt till WWF:s arbete med stora gåvor och stiftelser.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

 • Utveckla och implementera ett strategiskt arbetssätt för testamentsgåvor på WWF

 • Bidra till att utveckla arbetet med stora gåvor från privata givare och stiftelser

 • Bygga och förvalta relationer med donatorer och företrädare för stiftelser

 • Utveckla och underhålla samarbeten med relevanta aktörer

 • Utveckla projektförslag i nära samarbete med naturvårdsexperter, kontor inom det globala WWF-nätverket och andra partners

 • Representera WWF i relevanta externa sammanhang samt anordna events och aktiviteter för givare och potentiella givare

 • Vara delaktig i det globala WWF-nätverkets utveckling och aktiviteter gällande testamenten och stora gåvor

Som person vill vi att du är en driven och självständig projektledare och relationsbyggare med stor social kompetens. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad med god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du är uthållig i långa processer, men har också förmåga att se möjligheter och agera snabbt. Du tycker att det är stimulerande att arbeta i en internationell organisation med stor bredd, hög akademisk nivå och stark värdegrund. Du är en god ambassadör för WWF och är bekväm med att representera organisationen i olika typer av sammanhang, från det personliga mötet till större event. De frågor WWF driver ligger dig varmt om hjärtat.

För att passa i rollen ser vi gärna att du har följande bakgrund:

 • Erfarenhet av att arbeta med testamenten och/eller stora gåvor, exempelvis i en ideell organisation, inom bank eller juridisk rådgivning

 • Gedigen erfarenhet av och insikt i att arbeta med långsiktiga kund/givarrelationer med goda resultat samt goda marknadsföringskunskaper

 • Brett kontaktnät bland stora givare, privata stiftelser, och andra organisationer.

 • God förståelse för juridiken som omgärdar testamenten

 • God förmåga och intresse av att uttrycka dig i tal och skrift

 • Är kreativ och lösningsorienterad.

 • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska

 • Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande

Vi sitter i vackert belägna Ulriksdals Slott med vattnet alldeles utanför fönstren. Du kommer att få arbeta med kompetenta medarbetare i en stimulerande miljö. Vi strävar efter att bli Sveriges bästa arbetsplats och värnar mycket om välmående och utveckling av våra medarbetare. WWF är ansluten till kollektivavtal och följer ITP planen.

Som en del av vår jämlikhet- och mångfaldsplan vill vi gärna uppmuntra manliga sökande samt personer med annat etniskt påbrå än svenskt att skicka in sin ansökan.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att komma in med din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
WWF söker projektledare med ansvar för testamentsgåvor och stora gåvor

Världsnaturfonden WWF