Associate - Malmö

Plats

Malmö

Vi söker dig som är på väg att ta eller har tagit juristexamen och som vill bli en del av Setterwalls.

Hos oss på Setterwalls arbetar du med kvalificerade och intressanta ärenden tillsammans med ett flertal av Sveriges främsta juridiska experter.

Vår ambition är att erbjuda dig bästa möjliga förutsättningar med stort fokus på utbildning och personlig utveckling. På din karriärresa har du alltid stöd av en handledare och fadder som tillsammans med dig ansvarar för din utveckling. Vi jobbar i team, och du kommer snabbt att bygga ett nätverk både inom din verksamhetsgrupp, och med specialistkollegor från andra affärsjuridiska områden.

Gemensamt för våra biträdande jurister är att de ständigt utmanas med spännande ärenden tillsammans med både delägare och seniora jurister. Beroende på vilket rättsområde som du kommer att arbeta inom kan ärendenas karaktär se olika ut, men gemensamt i alla uppdrag är vårt inkluderande arbetssätt som ger dig tidig kontakt med stora och marknadsledande klienter och möjligheter till eget ansvar från början. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du kan nå hos oss.

Utöver goda akademiska meriter är din personlighet minst lika viktig för oss. Engagemang, kvalité och prestation i fokus är viktiga egenskaper, liksom ditt intresse och fallenhet för affärsjuridik.

Varmt välkommen med din ansökan, vi bjuder in till intervjuer löpande.

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 315 medarbetare, varav 235 jurister. På Setterwalls strävar vi efter att stärka och trygga svenskt affärsliv genom att vara det självklara valet för klienter och medarbetare. Vår kultur präglas av affärsmässighet, ansvar och engagemang som håller i längden. Detsamma gäller vårt samhällsengagemang. När vi går in i något gör vi det helhjärtat.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Ansökan

Annonsen är avslutad och det går inte längre att ansöka.