Spontanansökan Göteborg

Plats

Göteborg

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer som vill jobba hos oss, antingen som jurist eller i en supportfunktion.

Gillar du att utvecklas snabbt, samverka med bra arbetskompisar och möta nöjda klienter i långsiktiga affärsrelationer? Då har du rätt inställning och kan nå så långt du vill hos oss på Setterwalls.

Oavsett om du är intresserad av en roll inom juridik eller i någon av våra supportfunktioner ger vi dig stort utrymme för ständig utveckling och egna initiativ. Vår arbetsmiljö är aktiv och omväxlande, med prestigelös social gemenskap. Du introduceras väl i arbetet och genom ett tydligt introduktionsprogram och en erfaren och engagerad handledare som du alltid kan vända dig till och få feedback av ger vi dig verktyg för att bygga din karriär.

Satsar du helhjärtat på oss, då satsar vi med full kraft på dig.
Vi rekryterar löpande till samtliga av våra funktioner och om ett behov hos oss uppkommer som matchar din profil kommer vi att höra av oss.

Varmt välkommen med din ansökan! Kanske är det du som är vår nästa kollega?

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 315 medarbetare, varav 235 jurister. På Setterwalls strävar vi efter att stärka och trygga svenskt affärsliv genom att vara det självklara valet för klienter och medarbetare. Vår kultur präglas av affärsmässighet, ansvar och engagemang som håller i längden. Detsamma gäller vårt samhällsengagemang. När vi går in i något gör vi det helhjärtat.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Ansökan

Du hittar länken till din LinkedIn-profil här

Apologies, your application wasn't recieved correctly due to what seems like a malformed file. Make sure the file is not corrupt and is of common format, preferably PDF.

integritetspolicy