juridikjobb.se

Aneby Kommun

Aneby är en liten men växande kommun med nästan 6 700 invånare. Kommunen är beläget på sydsvenska höglandet och är Jönköpings läns minsta kommun. I Aneby har man nära till allt vilket medför en bra gemenskap, samtidigt som vi gör vanliga saker ovanligt bra. Närheten till politiker och tjänstemän är bra då allt sker i trevlig ton och bra i sin helhet.

Aneby kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. Tillsammans med Trosa Kommun kom Aneby kommun högst i nöjd medarbetarindex bland alla kommuner i Sverige.

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. I Aneby kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Aneby kommun: en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor

Juryns motivering: "Med en väl utvecklad styrmodell och en förankrad värdegrund har Aneby kommun lyckats skapa högt medarbetarengagemang och stolta medarbetare. Med det framgångsrika initiativet Ovanligt friska medarbetare i Aneby kommun står dessutom friskvård tydligt i centrum. Aneby kommun utses därför till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor."

Hög arbetstillfredsställelse

Hög arbetstillfredsställelse eller ”arbetsglädje” är viktigt för att vi ska kunna ge kommuninvånarna bästa möjliga service. Vårt arbetsklimat ska präglas av ett gott ledarskap, öppenhet, ”högt i tak”, friska medarbetare och möjligheter till påverkan och delaktighet. Varje medarbetare ska kunna känna stolthet över sitt arbete och det som uträttas i verksamheten. Nöjda medarbetare är de bästa marknadsförarna för kommunen som arbetsgivare.

Läs mer om oss på www.aneby.se

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

600+

Huvudkontor

Aneby

Adress

STORGATAN 48, 578 32

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Aneby Kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor