juridikjobb.se

 

  Arvato Finance AB

Om oss

Arvato Financial Solutions tillhandahåller finansiella tjänster till företag; allt från fakturaadministration och betallösning för e-handel, till inkasso och köp av förfallna fordringar. Bland våra kunder finns bland annat Skincity, mySafety, Northmill och Alzheimerfonden.

Det är lätt att tro att det på ett finansbolag bara finns plats för ekonomer, men inget kunde vara längre från sanningen. På Arvato behövs många olika yrkeskompetenser för att få vår komplexa verksamhet att fungera, och här arbetar personer inom IT, affärsutveckling, och teknisk integration men även jurister, kundhandläggare och e-handelsexperter m.fl.

Vi verkar i en bransch som är i konstant och snabb förändring, därför uppmuntrar och välkomnar vi alla konstruktiva lösningar och initiativ från samtliga anställda. Och för att alla ska kunna utföra sitt jobb på allra bästa sätt, och även växa och utvecklas, satsar vi mycket på utbildning och kompetensutveckling.

Minst lika viktigt tycker vi att det är att man har kul på jobbet och utanför arbetstid tillsammans med kollegorna. Så vi tar varje tillfälle i akt att fira framgångar, ge varandra uppmuntran och beröm, men anordnar också andra aktiviteter som t.ex. motionslopp, AWs, frukostmöten, kickoffer etc.

Stort globalt mediabolag som ägare

Arvato ägs av en av världens största mediekoncerner, Bertelsmann. Företaget startades 1835 som bokförlag i tyska Gütersloh och har idag vuxit till att inkludera tidningsförlag, TV-produktionsbolag, logistik, CRM, IT- och finansiella tjänster mm och har ca 117 000 anställda världen över.

I Sverige har vi idag ca 200 anställda på tre kontor i Varberg, Uppsala och Stockholm. Vi är dock inne i en väldigt expansiv fas och växer snabbt, och söker ständigt efter nya talanger.

Vi kan erbjuda dig:

  • Spännanande och innovativ bransch med varierande arbetsuppgifter

  • Stora utvecklingsmöjligheter

  • Jobba i internationell miljö hemma i Sverige men även möjlighet att jobba utomlands

  • Ett härligt gäng som jobbar tillsammans och stöttar varandra i både med- och motgång

Måndagar ska vara veckans bästa dag

 

Bransch

Leverantör av finansiella lösningar

Anställda

200

Huvudkontor

Varberg

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Kristian Lindqvist

Client Manager

Lena Leffler

Human Resource Manager

”Det bästa med att jobba på Arvato är drivet och engagemanget hos kollegorna för att serva våra klienter och kunder på bästa sätt. Arvato är dessutom med och driver utvecklingen inom e-handelsbetalningar, vilket är en otroligt spännande resa att vara med på och det finns stora möjligheter till att utvecklas personligen.”

 

 

 

”Vi letar efter morgondagens stjärnor och för den som har ambitioner och tar för sig finns stora möjligheter att utvecklas och avancera internt inom Arvato Sverige, men även utomlands eller inom andra områden av vår verksamhet. Vi letar helt enkelt efter den som med engagemang vill ta nästa steg i sin karriär.”
 

Arvato Finance AB i sociala medier

Missa inga jobb från Arvato Finance AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor