juridikjobb.se

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: Avega Group AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Avega Group AB

Var med och realisera digitaliseringens möjligheter!

Avega Group är ett konsultföretag specialiserat inom digital transformation. Avega erbjuder specialister inom de områden som krävs för att hjälpa kunderna i den digitala transformationen och tar uppdrag som experter eller mindre team eller projekt. Vi åtar oss nyckelroller hos våra kunder som kräver erfarenhet och expertis. Vårt syfte? Att göra skillnad, skapa framgång och ha roligt – tillsammans.

Hos oss jobbar du med skarpa kollegor

Är du den på jobbet med mest driv och kompetens som verkligen gör skillnad? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med andra erfarna konsulter med spetskompetens inom ett brett spann av områden som alla bidrar till att realisera den digitala transformationens möjligheter?

Avega är arbetsplatsen för dig som är erfaren specialist. Inom vissa branscher är man specialist efter tre år medan det tar betydligt längre tid inom andra områden. Centralt för oss är att våra konsulter brinner för att göra skillnad och skapa framgång – och vet hur man gör det.Vad vi erbjuder dig som medarbetare

Vi erbjuder spännande uppdrag, kontinuerlig kompetensutveckling och inte minst ett nätverk av professionella, erfarna och vassa kollegor inom ett brett spann av specialistområden som tillsammans hjälper våra kunder att realisera digitaliseringens möjligheter.

Allt görs utifrån våra värderingar – kraft, medmänsklighet och professionalism.

Ledande roller kräver ständig kompetensutveckling
Som konsult på Avega har du ofta ledande roller hos våra kunder. Därför erbjuder vi utvecklingsmöjligheter som inte bara stärker dig i din specialistroll, utan även dig som ledare. Vår ambition är att vara den mest utvecklande arbetsplatsen för dig som har erfarenhet av ditt område och brinner för att göra skillnad hos kunderna. Läs mer om vårt unika forum för kompetensutveckling, Elevate.

Nätverk av marknadens bästa konsulter gör jobbet roligare
Med ett starkt internt nätverk blir jobbet roligare och det blir enklare att söka stöd och hjälp från kollegor när uppdragen är kniviga och kräver fler ögon.Vi bygger interna nätverk genom verksamheterna inom Elevate, men även genom vårt aktivitetsforum Activate. Vårt kvinnliga nätverk Inspirate och våra initiativ inom socialt ansvarstagande, Participate, är andra exempel på nätverk som gör skillnad och skapar gemenskap.

Spännande roller hos intressanta kunder
Genom att erbjuda erfarna specialistkonsulter får vi ofta hjälpa kunderna med deras viktigaste och svåraste projekt. Det innebär att vi blir viktiga för kunderna – och att du som konsult inte bara får intressanta kunder att jobba hos, utan också spännande roller hos kunderna.

Bransch

Data, IT & Telekommunikation

Anställda

300+

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Avega Group AB
Sociala medier

Avega Group AB i sociala medier

Missa inga jobb från Avega Group AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor