juridikjobb.se

 

  Fyrklövern i mälardalen

Vi hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt.

Här får företagare rådgivning och stöd inom redovisning och juridik. Flera av våra kunder är verksamma inom jord och skog. 

Vi är glada ekonomer och jordnära jurister. Glada i den meningen att vi trivs med vad vi gör, vi trivs med varandra och de möten vi har med våra kunder. Jordn‍‍‍ära för att vi har en öppen dialog utan krusiduller och pretentioner. Vi tror på långvariga relationer till våra kunder, ett personligt engagemang och en bra atmosfär på jobbet. 

På Fyrklövern är vi stolta över vad vi gör och vilka vi är. Vi är även stolta över den kunskap och erfarenhet vi gemensamt delar. Vi känner kunderna och deras behov – redan innan de vet vad de behöver. Vi visar vägen och följer med på resan. Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder.

Genom att växa tillsammans med våra medarbetare och kunder blir vi Sveriges bästa konsulter för ägarledda företag. Fyrklövern växer med lönsamhet nu och in i framtiden. Vi vet att vi kommer att öppna nya kontor runt om i landet där vi hittar nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Traditionen mot jord och skog och vår v‍‍‍ärdegrund Glädje, Engagemang och Lärande kommer alltid att symbolisera Fyrklövern.

Bransch

Redovisning, Juridik och Rådgivning avs. företags organisation

Anställda

50

Huvudkontor

Västerås

Vad säger våra medarbetare?

Kristin

Mitt huvudspår inom juridiken har alltid varit ekonomisk familjerätt. Detta tillsammans med ett brinnande intresse för fastighetsrätt och företagsknutna frågor har format mig till den jurist jag är idag.

Jag arbetar med nästan all juridik som berör företagare och privatpersoner. Det rör sig ofta om upprättande av olika avtal och att reda ut oenighet kring bestämmelser i redan ingångna avtal. Generationsskiften i alla olika varianter – allt från sommarstugor som skall överlåtas inom familjen, till komplicerade upplägg för stora produktionsjordbruk där man har flera olika företagsformer, fastigheter och familjerättsliga omständigheter.

På Fyrklövern har vi en härlig stämning och alla gör sitt bästa för att bidra till den, varje dag! Vi älskar att jobba men värnar om balans mellan jobbet och livet i övrigt.

Missa inga jobb från Fyrklövern i mälardalen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor