juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Järfälla Kommun

Välkommen till Järfälla

Vi för alla framåt!

Järfälla Kommun, belägen endast 20 minuter från Stockholm City, har norra Stockholms mest spännande läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, till exempel våra akademier som vi är mycket stolta över. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. Som medarbetare i Järfälla Kommun får du även tillgång till ”Förmån Järfälla” som är en webbportal där du kan ta del av ett brett utbud av förmåner, som till exempel biobiljetter och gymmedlemskap till rabatterade priser.

Vårt mål är utbildning med bästa kvalitet

I vårt arbete med att nå vårt mål arbetar vi utifrån tre ledord: professionalitet, kollegialitet och utvecklingskraft. Vi arbetar med fokus på barns och elevers utveckling, lärande och hälsa. Vi formar en utbildning med utgångspunkt i varje barns och elevs förutsättningar och behov samt i gruppens gemensamma arbete. Allt arbete inom barn- och ungdomsförvaltningen vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Professions- och kompetensutveckling

Vi ser pedagogerna som den viktigaste pusselbiten för att ge en utbildning med bästa kvalitet. Vi erbjuder därför många olika möjligheter till professions- och kompetensutveckling. I samarbete med Södertörns Högskola driver vi övningsskolor för lärarstudenter och ett centrum för professionsutveckling för lärarstudenter, forskare och lärare. Vi har vår egen Medarbetarakademi som vänder sig till medarbetare som vill ta ett större ansvar för sin egen och verksamhetens utveckling. Vår ledarskapsakademi är en chefsförberedande utbildning som har fokus på att utveckla deltagarnas kompetens inom ledarskap. Inom våra för-och grundskolor arbetar vi även mycket med nätverk för att tillsammas utveckla vår verksamhet.

Satsning på barn- och elevhälsa

Järfälla kommun har en centralt organiserad elevhälsa med stor tillgång till kuratorer, psykologer och skolsköterskor. Järfälla har också ett förskole- och skolstöd som driver skolutveckling och erbjuder kurser, utbildning och handledning till all personal inom våra förskolor och grundskolor i Järfälla.

Rörelse för bättre hälsa och inlärning

I Järfälla pågår ett forskningsprojekt under en treårsperiod med syfte att undersöka om det är möjligt att öka inlärningen i de teoretiska ämnena matematik och svenska med hjälp av återkommande pulshöjande aktiviteter. Syftet är också att bidra till högre måluppfyllelse, öka elevernas arbetsminne och välmående samt att minska stress. Eleverna genomför, förutom ordinarie undervisning i idrott och hälsa, två 30-minuterspass med pulshöjande aktiviteter.

Vi för Järfälla framåt, vill du vara med?

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

4700

Huvudkontor

Järfälla

Adress

Riddarplatsen 5, 177 30

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Järfälla Kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor