juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kungliga Biblioteket

Fyra personer med datorer och papper är samlade vid en spiraltrappa och verkar inbegripna i ett samtal.

Arbe­ta på KB

KB är en kreativ och dynamisk arbetsplats, i navet av Sveriges kultur- och utbildningssektor. Här har du möjlighet att bidra till både forskning och demokratisk samhällsutveckling.

På KB arbetar cirka 350 personer med att samla in, bevara, beskriva och tillgängliggöra både fysiska och digitala medier. Hos oss finns allt från bibliotekarier och informationsspecialister till jurister och UX-designers. Det finns även experter inom olika områden som konservering, statistik, programmering, digitalisering och ljudteknik.

Förmåner och villkor som anställd på KB

Du kan känna dig trygg med KB som arbetsgivare. Vi har förstås kollektivavtal och erbjuder även andra förmåner för att medarbetarna ska trivas och må bra, såsom flexibla arbetstider, generösa semestervillkor, friskvård och goda möjligheter till utveckling.

Klassiskt möter modernt

KB som arbetsplats präglas av både det klassiska och moderna. Från bevarandet av flera hundra år gammalt material, till dagens digitala era där vi även samlar in och bevarar ljud, bild och text i digital form. Tanken är att inte bara vi, utan även kommande generationer ska kunna ta del av Sveriges kulturskatt. Stort fokus ligger därför på att utveckla moderna tjänster som ska fungera både i dag och i framtiden.

Med hjälp av bandrobotar som denna kan vi lagra stora mängder data.

Navet i bibliotekssverige

Som nationalbibliotek har vi även i uppdrag att främja samverkan och utveckling inom hela det allmänna biblioteksväsendet. Det handlar om allt från att samla in statistik till att arbeta för öppen tillgång till vetenskapliga publikationer.

Bransch

Övrigt

Anställda

350

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats

language

Missa inga jobb från Kungliga Biblioteket

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor