juridikjobb.se

Processus AB

Vi är ett konsultbolag som verkar inom Läkemedels-, Livsmedels-, Industri- och Energibranschen. Vi har arbetat i dessa branscher under lång tid vilket har gett oss både bred och specifik kunskap inom områdena. Därmed kan vi erbjuda våra kunder både skräddarsydda helhetsåtaganden och specialisttjänster med stort kunnande inom projektledning, kvalitetssäkring, processdesign, automation och industriell IT.

Vårt fokus är att leverera högkvalitativa tjänster med ett engagemang som skapar mervärde hos kunden.

Vi är ett bolag, där personligt engagemang får ta stor plats. Med ett brinnande intresse, brett kunnande och flexibelt sinne ser vi oss som ett självklart val för våra kunder i branschen.

Våra medarbetare på Processus ska känna sig stolt och att det är kul att gå till jobbet, det är då vi gör skillnad!

Arbeta hos oss! 

Vi på Processus hjälper våra medarbetare att förbereda sig för nya möjligheter och utmaningar i karriären. Med karriärmöjligheter på alla nivåer, i flera discipliner, samt med medarbetare som har kompetens inom en rad branscher skapar vi en miljö där du kan kompetensutvecklas och växa i din roll.

Om du delar vårt engagemang att göra vad som är bäst för kunderna, tycker om att arbeta i team och är redo att ge det lilla extra för att nå gemensamma mål, kommer du att trivas på Processus.


Kärnvärden

Samarbete
Kärnvärdet samarbete betyder för oss att vi arbetar tillsammans med varandra, våra kunder, partners och leverantörer för att säkerställa att vi levererar våra tjänster med hög kvalitet. Alla är delaktiga för att nå de gemensamma målen.

Utveckling
Vi arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar. Vi tar vara på varandras kunskaper och kompetenser. Genom kompetensöverföring, utbildning och delaktighet på företaget ser vi tillsammans till att vi konstant utvecklas och ligger i framkant.

Kvalitet
Tjänster levererade av Processus ska alltid utgå från våra kunders behov och förväntningar. Vår breda kunskap och våra spetskompetenser kombinerat med vårt engagemang och kundfokus ger vårt arbete hög kvalitet.

Pålitlighet
Processus kunder ska alltid känna sig trygga med att de får bästa möjliga leverans. Vi ska alltid ha god affärsetik, hög moral, kompetens och leverera med kvalitet. Pålitlighet genomsyrar hela vår företagskultur.

Bransch

Teknisk konsult inom Industriteknik

Anställda

40

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Hantverkargatan 5, 112 21

Webbplats

language

Missa inga jobb från Processus AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor