juridikjobb.se

Riksbyggen

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt? Arbeta i ett större sammanhang, i en större gemenskap? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats?

Det goda medarbetarföretaget
Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill också att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.

Delaktighet och samverkan
Bra idéer som förbättrar verksamheten på ett eller annat sätt är mer än välkomna. Vår tanke är att Riksbyggen utvecklas genom inflytande, delaktighet och långsiktighet i kombination med en effektiv affärsverksamhet.

Utvecklas med Riksbyggen
När du utvecklas så utvecklas företaget. Vårt mål är att alla medarbetare ska ha stimulerande arbetsuppgifter och spännande möjligheter att utvecklas – som människor och medarbetare. Vill du växa i företaget ska det vara möjligt, vill du utvecklas i det jobb du har går det lika bra.

För oss handlar kompetensutveckling om alla aktiviteter och insatser som sker för att utveckla medarbetaren och företaget – från lärandet i det dagliga arbetet till utbildningsprogram skräddarsydda för olika behov och yrkesroller.

Ett gott ledarskap
Kvaliteten på chefs- och ledarskapet och Riksbyggens förmåga att utveckla goda chefer och ledare är en avgörande framgångsfaktor för företaget. Riksbyggen prioriterar därför arbetet med ledarförsörjning och ledarutveckling.

Utbildningsbidrag
Unikt för Riksbyggen är vårt utbildningsbidrag. Bidraget avser kompetensutveckling som ligger utanför den yrkesmässiga utvecklingsplanen. Det ska alltså gå till något som inte har med arbetet att göra, utan till något som bidrar till din personliga utveckling. Det tycker vi är viktigt. Bidraget kan användas till allt från danskurs eller silversmide till trädgårdsskötsel eller körkortslektioner.

Om Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Som medarbetare vill vi att du ska känna att du är viktig och delaktig. Vi vill att du tydligt kan se hur du bidrar till att vi når våra mål. Inom Riksbyggen arbetar vi kontinuerligt med att utveckla såväl ledarskap som medarbetarskap. Engagemang, ansvar, förtroende och samarbete är våra hörnstenar.

Vad skiljer oss från andra?
Svaret hittar du bland annat i vårt långsiktiga engagemang. När våra konkurrenter byggt klart säljer de sina lägenheter. För oss är det början på nästa uppdrag, den dagliga skötseln och utvecklingen av fastigheten. Våra medarbetares perspektiv är ovärderligt för oss. Vi vill att du ska kunna bidra med allt du kan och vet och dessutom fortsätta få nya idéer hos oss. Därför ser vi till att du har möjlighet att utvecklas, växa inom företaget och balansera din jobbvardag med den du har före och efter arbetstid.

Välkommen till oss på Riksbyggen! 

Bransch

Fastighetsförvaltning

Anställda

2 800

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Kungsbron 21, 111 22

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Riksbyggen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor