juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Setterwalls Advokatbyrå AB

Hur har vi blivit en av Sveriges mest välrenommerade advokatbyråer? Svaret är ganska givet. Bra medarbetare i alla funktioner som får jobba i rätt klimat, med rätt förutsättningar, med bra klienter och har rätt inställning till jobbet. Som gillar utmaningar, som älskar att jobba i team mot ett tydligt mål. Känner du igen dig? Då satsar vi gärna på dig!

Mår du bra och trivs på ditt jobb och med kollegorna, då gör du också bäst ifrån dig.

Att arbeta på Setterwalls erbjuder dig mer än bara ett jobb. Det här är ett stort steg för dig i din karriär där du erbjuds en unik plattform av utvecklingsmöjligheter och kompetensutvecklande aktiviteter och arbetsuppgifter. Du kommer att ställas inför spännande utmaningar som ställer stora krav på dig.

Hos oss ges du stort ansvar men du får också stöd från några av Sveriges absolut bästa jurister. Genom din anställning på Setterwalls kommer du utvecklas till en framstående jurist och förhoppningsvis kommer du också ha väldigt roligt på vägen!

Som Setterwallare trivs vi bäst i en miljö där vi får chans att utvecklas tillsammans med ett kompetent och dedikerat team. Vardagen ställer ibland höga krav och då är det extra viktigt med ett hållbart arbetsklimat där samma villkor råder. Det är en förutsättning för att må bra och utvecklas på jobbet under en lång tid, något som vi brukar kalla för ”Ett Setterwalls som håller i längden”. 

Hur jobbar en Setterwallare? Som en av Sveriges stora fullservicebyråer nöjer vi oss aldrig med mindre än att överträffa klientens förväntningar. Vi ger helt enkelt lite mer. Det är klart, ibland måste vi jobba många timmar. Och för att göra det krävs det också att vi ger tillbaka till våra medarbetare. Med uppmuntran, med ett öppet och ärligt arbetsklimat där du är sedd, där det är högt till tak och där du har alla möjligheter att må bra och blomma ut. Både i din yrkesroll och som människa. Oavsett kön eller ursprung.

Bransch

Advokatbyråer

Anställda

200

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Sturegatan 10, 114 36

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Setterwalls Advokatbyrå AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor