juridikjobb.se

Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants är en av marknadens mest specialiserade rekryterings- och uthyrningsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax. Vi har medvetet valt att vara specialiserade dels för att vi själva är jurister och ekonomer med över 25 års erfarenhet i branschen, dels för att kunna ha mycket god kunskap om och förståelse för marknaden samt våra kunders, kandidaters och konsulternas behov.

Vi gör inte det vi inte kan, förstår eller har erfarenhet av själva. Vi ser oss som mäklare och rådgivare mellan uppdragsgivare och kandidater vid rekrytering och uthyrning av konsulter. Vår nisch ger oss möjlighet att bättre förstå både vad våra uppdragsgivare och våra kandidater samt konsulter söker efter och vill.

Tack vare vår tydliga specialisering har vi under åren byggt upp en omfattande databas och ett brett nätverk med konsulter och kandidater. För att hålla oss à jour med marknaden och potentiella kandidater och konsulter – var de jobbar, med vem de jobbar, hur de agerar, vad de vill i framtiden med mera – genomför vi över 3 000 intervjuer per år med jurister, yrkesverksamma inom compliance, ekonomer, riskexperter, AML-experter och skattespecialister samt konsulter från olika branscher.

Vi intervjuar alla, även de som inte söker arbete i dagsläget, vilket ger oss en levande databas och möjlighet att alltid ligga steget före. Vi lägger därför mycket tid på att även utanför pågående processer löpande träffa personer verksamma inom branschen för att knyta kontakter och bygga långsiktiga relationer. På så sätt ger det oss en möjlighet att snabbt presentera relevanta kandidater eller konsulter för våra kunder och effektivisera processen.

Vi är headhunters

Den största utmaningen i en rekryterings- eller uthyrningsprocess är att hitta rätt kandidat och få honom eller henne att bli intresserade av tjänsten. Vi vet av erfarenhet att det är svårt att få fram intressanta kandidater via annons. Vi lägger därför, vid sidan av att gå igenom vår databas och befintliga nätverk, merparten av tiden på att ringa och kontakta potentiella kandidater och konsulter.

Bransch

Rekrytering och Uthyrning

Anställda

5

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Odengatan 17, 114 24

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Sharp Recruitment & Consultants

Chief Risk Officer till Quickbit

Stockholm - 6 dagar kvar

Läs mer

Compliance Officer/DPO till Quickbit

Stockholm - 10 dagar kvar

Läs mer

Team Leader Financial Crime Unit på Quickbit

Stockholm - 12 dagar kvar

Läs mer

Jurist till Verahill Familjejuridik till Kalmar eller Oskarshamn

Kalmar - 1 dagar kvar

Läs mer

Jurist med fokus på process till Verahill Familjejuridik - Malmö, Göteborg, Jönköping eller Stockholm

Malmö - 1 dagar kvar

Läs mer

Bolagsjurist till Swedavia med inriktning mot entreprenadrätt

Stockholm - 2 dagar kvar

Läs mer

Senior jurist sökes inom transaktion och finansiering till Glimstedt Stockholmskontor

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Financial Crime Specialist till SBAB Bank (publ)

Solna - 16 dagar kvar

Läs mer

Bolagsjurist med fokus på kapitalmarknadsfrågor till SBAB Bank AB (publ)

Stockholm - 14 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Sharp Recruitment & Consultants

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor