juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Trelleborgs kommun

Välkommen till Trelleborg! Här samspelar stadspulsen med god tillgång till ett brett kultur- och affärsutbud, en levande landsbygd och småbyarnas lugn.

Med drygt 45 000 invånare är Trelleborg en medelstor kommun med stark tillväxt. Här jobbar ca 3 400 medarbetare som tillhandahåller ca 400 olika typer av tjänster. Kanske hittar du ditt drömjobb hos oss!

Kommunens gemensamma värdegrund är Öppenhet, Respekt och Ansvar (ÖRA) och vårt gemensamma uppdrag är att förbättra, utveckla och förvalta välfärdssamhället på bästa sätt.

Medarbetarna: Hos oss är medarbetarna den viktigaste tillgången för att lösa de uppgifter som kommunen har fått i uppdrag, för att utföra Sveriges viktigaste jobb. Hos oss ska medarbetarna ha möjlighet att använda sin kompetens, utvecklas, växa och ta ansvar.

 Vi erbjuder olika typer av kompetensutveckling och det finns möjligheter till intern karriär för de medarbetare som vill ta en annan roll i kommunen. Tillsammans drar vi nytta av varandras kunskaper och utvecklas för att skapa en bättre vardag för kommuninvånarna och andra som uppbär insatser av Trelleborgs kommun.

Socialförvaltningen: Trelleborgs kommun är indelad i 7 förvaltningar, varav den näst största är Socialförvaltningen. Socialförvaltningens verksamhet ansvarar för tre huvudområden; Vård och omsorg, Funktionsstöd och Individ- och familjeomsorg.

Verksamheterna och yrken:  Verksamheterna har både administrativa roller och utförarverksamhet. Några exempel på yrken som verkar inom våra verksamheter är undersköterska, stödassistent, stödpedagog, boendestödjare, teamledare, planerare, sjuksköterska och arbetsterapeut.

 I hemvården eller på ett särskilt boende ger vi vård, omsorg och stöd till de som behöver hjälp i sin hemmabostad eller till de som inte kan eller orkar bo kvar hemma. Stödet kan exempelvis vara rehabiliterande insatser, hjälpmedel eller hemsjukvård, aktiviteter på en dagverksamhet eller anhörigstöd.

För medborgaren med beviljat stöd inom LSS ger vi stöd och hjälp i våra olika verksamheter, exempelvis via ledsagarservice, personlig assistans, i en gruppbostad eller aktiviteter på en daglig verksamhet för barn eller vuxna, för att främja ett så självständigt liv som möjligt.

Inom Individ – och familjeomsorgen stödjer vi alla medlemmar i familjen utifrån de behov som finns. Det kan exempelvis vara råd och stöd vid psykisk ohälsa, stödjande samtal, boendestöd eller frågor som rör livssituationen för barn och ungdomar.

En arbetsdag: En arbetsdag kan se väldigt olika ut beroende på arbetsplats och många verksamheter är dygnet-runt-verksamma. Vi hjälper till med bland annat omvårdnad och medicinska insatser eller utför serviceinsatser så som exempelvis beredning av måltider eller promenader.

Vi jobbar alla tillsammans utifrån förvaltningens ledstjärna ”Ett självständigt liv- vår drivkraft!”

Är du intresserad av att läsa mer om oss och kika på våra lediga jobb? Kolla in vår karriärsida Sommarjobba inom vård och omsorg - Trelleborgs kommun eller kommunens gemensamma jobbsida Lediga jobb i kommunen - Trelleborgs kommun

Välkommen till oss!

Bransch

Vård och omsorg

Anställda

1200

Huvudkontor

Trelleborg

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Trelleborgs kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor