juridikjobb.se

 

  Vedum Kök & Bad AB

Om Vedum

Ett familjeföretag som tänker långsiktigt

Vedum Kök & Bad grundades 1919 av Viktor Lindberg. I dag ägs företaget av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson. Vi finns sedan starten i Vedum, en liten ort cirka nio mil nordost om Göteborg.

Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-, badrums- och tvättstugeinredningar av hög kvalitet och god design för bostäder. Vi har Sveriges mest kompletta inredningssortiment från en och samma leverantör – målet är att vara bäst på helheten.

Vi har en produktionsyta på 32.000 kvadratmeter och tillverkar cirka 18.000 kök och 21.000 badrums- inredningar per år. Vedum har i dag ca 460 anställda och omsatte under 2017 ca 740 miljoner kronor.

Jobba hos oss

Som arbetsgivare vill vi attrahera, rekrytera, utveckla och behålla engagerade och kunniga medarbetare som vill utveckla företaget och sig själva genom ständigt lärande. Vi strävar efter enkla organisationsformer och ger medarbetarna frihet att, inom verksamhetens ramar, arbeta under eget ansvar. Initiativkraft blandat med ödmjukhet, sunt förnuft och vilja att vara en lagspelare är de ideala förutsättningarna för att trivas hos oss.

Bransch

Tillverkning & Industri

Anställda

460

Huvudkontor

Vedum

Missa inga jobb från Vedum Kök & Bad AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor