juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mastersutbildning i skiljemannarätt topprankades av Global Arbitration Review

Masterutbildningen i skiljemannarätt har topprankats när den internationella juridiska tidskriften Global Arbitration Review listade de utbildningar som ger flest studenter jobb efter slutförd utbildning.

Stockholms universitets masterutbildning i skiljemannarätt har rankats på första plats i den internationella juridiska tidsskriften Global Arbitration Review, GAR. Utbildningen ansågs vara den utbildning som ger flest studenter jobb efter utbildningen.

Varje år antar Stockholms universitet mellan tjugofem och trettio studenter till den prestigefyllda mastersutbildningen. Drygt 500 studenter söker varje år till utbildningen.  Man kan fråga sig vilka utbildningens framgångsfaktorer är. Enligt de utbildningsansvariga på Stockholms universitet lyckas man tillgodose kraven på akademisk erfarenhet som studenterna hade och samtidigt förse dem med relevant yrkeserfarenhet.  Det har lett till att de studenter som gått mastersutbildningen har en god renommé bland världens ledande juristbyråer och företag, som anser att utbildningen gör studenterna väl rustade för en kommande karriär.