juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Advokatfirman Astrum söker en medarbetare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Advokatfirman Astrum söker en medarbetare

Advokatfirman Astrum söker en ny medarbetare. Advokatfirman Astrum är en byrå inriktad på humanjuridik med särskild inriktning på familjerätt, migrationsrätt och brottmål med kontor i Tumba. Inom verksamheten handläggs även Notarius Publicus ärenden.
Nu söker vi en person med högskoleexamen från universitet, företrädesvis jurist eller ekonom.

Arbetsbeskrivning
Advokatfirman Astrum AB är ett certifierat företag med tillgång till Migrationsverkets snabbspår för arbetstillstånd. Efterfrågan på våra tjänster i detta avseende är stort. Din främsta uppgift är att hjälpa till med ansökningar om arbetstillstånd genom hela anställningsprocessen från början till slut.
Du kommer även arbeta med andra frågor som firman arbetar med.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleexamen. Vi är intresserad av att få in ansökningar från dig som har något eller några års yrkeserfarenhet från detta område. Som person är du självständig, noggrann och analytisk samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service och att ta initiativ. Du behärskar svenska och engelska mycket väl. Om du behärskar arabiska är det meriterande.

Sista ansökningsdag
Du är varmt välkommen med din ansökan bestående av CV, betyg från utbildningen samt övriga handlingar du vill åberopa till info@advokatastrum.se, senast den 18 november 2022.
Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande. Intervjuer sker också löpande. Tjänsten avses uppgå i en tillsvidareanställning på heltid efter en sex månaders provanställning. Tillträde kan ske snarast möjligt.
För ytterligare information är du välkommen att via e-post kontakta Cafer Uzunel, uzunel@advokatastrum.se.
Välkommen med din ansökan

Job Category: Jurist

Job Type: Jurist

 

 

Dela detta jobb

logo
Advokatfirman Astrum söker en medarbetare

Find my skills group AB