juridikjobb.se

Hitta Er nästa medarbetare på Sveriges största nätverk av branschspecifika karriärsajter.

Under 2018 genererade våra branschspecifika karriärsajter över 77 000 st ansökningar till våra kunder.

Lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig och berättar mer!

Gör som 22 500 andra arbetsgivare - Jobba med NetJobs

Advokatfirman Gärde & Partners

Advokatfirman Gärde & Partners

Efter att ha prövat en hel del olika alternativ tidigare så var vi en aning tveksamma till en början.

Vi är dock mycket nöjda och överraskade, framför allt av de fina ansökningar som vi fått och känner oss trygga med att vi valt två bra kandidater.
Det tycks som om för oss rätt målgrupp använder juridikjobb.se. Vår kontaktperson har också varit lätt att diskutera med.
Vi kommer gärna att nyttja juridikjobb.se igen.
Vad som var bra var att annonsen låg kvar till dess att vi funnit våra kandidater.

Bengt Gärde
Advokat & Delägare
Gärde & Partners

Kendris

Kendris

Vi sökte en skattejurist och gav Juridikjobb.se chansen.
Platsannonsen lades ut i december och vi fick en hel del ansökningar från intressanta kandidater, framförallt från sökande som erhållit annonsen via e-post.
Sammanfattningsvis kan man säga att vi är väldigt nöjda med både effektivitet och service som erbjuds av Juridikjobb.se.
Vi kommer använda oss av Juridikjobb.se när vi skall rekrytera i Sverige nästa gång.

Katarina Lif Burren,
Partner
Kendris private Ltd.

Orrenius & Cederberg

Orrenius & Cederberg

Vi är helt nöjda med den hjälp vi fick av Juridikjobb, hanteringen var snabb, rådgivningen adekvat, annonseringen bra och resultatet gott och ledde till rekrytering av en lämplig biträdande jurist. Vi kan väl tänka oss att anlita Juridikjobb på nytt vid nästa rekryteringstillfälle.

Tord Cederberg
Advokat & Delägare

Yellow Bird

Yellow Bird

Vi är väldigt nöjda och använder oss gärna av JuridikJobb.se och NetJobs tjänster framöver. Vi fick under hela tiden uppmärksam och tillmötesgående service inte minst när det blev lite strul i början med att få upp annonsen. I slutändan hittade vi rätt kandidat via er, och har nu tillsatt tjänsten vi annonserade ut.

Damon Hatefi
Office Manager
Yellow Bird

Rekrytera snabbt och enkelt på NetJobs och Sveriges ledande nischade digitala karriärvarumärken. Under 2018 nådde våra kunder ut till över 680 000 aktiva svenska kandidater som besökte NetJobs och över 49 000 passiva kandidater genom vår matchmail.

NetJobs är ett svenskt HR-techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala Talent Sourcing- och Employer Brandinglösningar. Genom vår tekniska plattform och nischade digitala karriärvarumärken matchar vi kvalificerade kandidater med attraktiva arbetsgivare.

Vi drivs framåt av vår Vision att bli den självklara partnern i Sverige inom Employer Branding och Talent Sourcing digitalt. Under 2018 genererade vi över 77 000 ansökningar till våra kunder.

Ledande på nischad platsannonsering digitalt sedan 2004.
Nå ut till både aktiva och passiva kandidater.
Nå ut både nischat och brett.
Trygghetsgaranti ingår alltid. Om ni inte tillsatt tjänsten inom 30 dagar får ni kostnadsfritt ompublicera er tjänst i ytterligare 30 dagar samt nytt matchmail.

Kom igång idag!

Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig inom kort.

Varför välja NetJobs

Maximal precision mot rätt målgrupp
Maximal precision mot rätt målgrupp

Riktade utskick till kandidater som matchar din profil. Över 49 000 medlemmar som aktivt bevakar jobb via e-post.

Trygghetsgaranti
Trygghetsgaranti

Vi jobbar hårt för att du som kund ska bli nöjd och erbjuder därför våra kunder kostnadsfri ompublicering av annons med nytt utskick om tjänsten ej blivit tillsatt.

Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt

Våra handläggare publicerar annonsen redan samma dag. Du behöver inte ens skicka material eftersom annonsen plockas direkt från er hemsida eller Platsbanken.

Våra produkter

PLATSANNONSERING

Annonsera i Sveriges ledande jobbsajtnätvek!

Annonseringen inkluderar såväl NetJobs breda som nischade kanal samt matchmejl till adekvata kandidater som påvisat intresse för liknande tjänster i NetJobs databas.

Kontakta oss
EMPLOYER BRANDING

NetJobs erbjuder expertis och vägledning till kunder som aspirerar att profilera sig mot relevanta målgrupper. Inbegriper allt från företagspresentation, till intervjuer med anställda, videos, diverse företagsinsatser, m.m.

Kontakta oss
SOCIALA MEDIEPAKET

Exponera dina platsannonser mot relevanta målgrupper i sociala medier för ytterligare bredd.

Kontakta oss
Övriga produkter

NetJobs erbjuder en rad andra skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för vidare information.

Kontakta oss
Mässor

NetJobs har under snart ett decennium anordnat en av Sveriges ledande rekryteringsmässor för arbetsgivare inom vård och omsorg, samt Skoljobbsmässan en av Sveriges största rekryteringsmässor för arbetsgivare inom den pedagogiska sektorn. Vidare anordnas mässor i diverse andra vertikaler.

Kontakta oss
Avtal

För kunder med fortlöpande behov erbjuder NetJobs marknadens mest konkurrenskraftiga upplägg för års- och halvårsavtal. Avtalskunder erhåller möjligheten till obegränsad annonsering inom NetJobsnätverket med diverse sociala- och/eller andra ordinarie mediekanaler.

Kontakta oss