juridikjobb.se

Under 2016 genererade våra branschspecifika karriärsajter över 77 000 st ansökningar till våra kunder. I genomsnitt levererade NetJobs nätverk cirka 700 aktiva besökare till en jobbannons.

NetJobs är en del av moderbolaget NetJobs Group AB som även äger och driver 36 jobbsajter i Sverige, Tyskland, Norge, Finland och Danmark. NetJobs nischade jobbsajt nätverk är störst i Sverige med sina över 200 000 besökare varje månad, drygt 50 000 kandidater på matchmail och cirka 250 000 registrerade profiler.
NetJobs.com är en del av NetJobs Group AB(publ) som är börsnoterat på First North Nasdaq OMX Stockholm. NetJobs Group AB grundades 2004.

Korta fakta om NetJobs
• Äger Sveriges största branschspecifika karriärsajtnätverk
• Ca 200 000 besökare per månad
• Drygt 50 000 kandidater på Matchmail
• Drygt 700/klick per jobbannons i genomsnitt
• Över 250 000 registrerade profiler
• Grundat 2004
• Noterat på First North Nasdaq OMX med svenska ägare

Varför välja NetJobs

 • Maximal precision mot rätt målgrupp

  Maximal precision mot rätt målgrupp

  Riktade utskick till kandidater som matchar din profil. Över 74 000 medlemmar som aktivt bevakar jobb via e-post.

 • Snabbt och enkelt

  Snabbt och enkelt

  Våra handläggare publicerar annonsen redan samma dag. Du behöver inte ens skicka material eftersom annonsen plockas direkt från er hemsida eller Platsbanken.

 • Trygghetsgaranti

  Trygghetsgaranti

  Vi jobbar hårt för att du som kund ska bli nöjd och erbjuder därför våra kunder kostnadsfri ompublicering av annons med nytt utskick om tjänsten ej blivit tillsatt.

 • Utmärkt service och uppföljning

  Utmärkt service och uppföljning

  Personlig handläggare för bästa service, uppföljning av statistik och återkoppling efter sista ansökningsdag. Kostnadsfri rådgivning vid utformning av din platsannons.

NetJobs – Er helhetspartner inom målgruppsanpassad jobbannonsering och innovativ employer branding

Få rätt kandidater med våra träffsäkra annonslösningar!

 • Attrahera relevanta, kvalificerade kandidater med Jobbannons & Matchmail

  När ni köper en jobbannons får ni inte bara 30 dagars publicering på Sveriges ledande karriärsajtnätverk, ni får även matchning av er annons som mailas ut till precis rätt målgrupp.

  Med över 50 000 kandidater som aktivt anmält sitt intresse för Matchmail når ni samma dag snabbt och enkelt ut till potentiella nya medarbetare med er jobbannons. I genomsnitt levererar NetJobs nätverk cirka 700 aktiva besökare till en jobbannons. 

  Spara pengar med annonspaket. För att optimera sina chanser och minska styckkostnaden finns det annonspaket med tre eller fler annonser. Det finns även lösningar med fri annonsering.

  • Jobbannons 30 dagar med matchmail, bred och nischad site.
   9 900 kr.
  • 3-pack annonser med matchmail, bred och nischad site.
   14 900 kr.

  Kontakta oss så hjälper vi er ta fram den lösning som passar er bäst! 

 • Employer branding

  NetJobs erbjuder en helhetslösning för er employer branding

  Ni får professionell hjälp med att effektivisera er rekrytering genom en ny karriärsida som stärker ert arbetsgivarvarumärke och ökar antalet kvalificerade ansökningar. 

  Presentera på ett tydligt sätt vad ni erbjuder som arbetsgivare och arbetsplats. Genom skräddarsydda lösningar har ni möjlighet att marknadsföra er med bilder, video och text.

  Vi är med er genom processen med statistik och uppföljning för att vi tillsammans ska kunna utveckla och optimera er karriärsida för bästa resultat. 

  Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er. 

Gör som 22 500 andra arbetsgivare - Jobba med NetJobs

 • Advokatfirman Gärde & Partners

  Efter att ha prövat en hel del olika alternativ tidigare så var vi en aning tveksamma till en början.

  Vi är dock mycket nöjda och överraskade, framför allt av de fina ansökningar som vi fått och känner oss trygga med att vi valt två bra kandidater.
  Det tycks som om för oss rätt målgrupp använder juridikjobb.se. Vår kontaktperson har också varit lätt att diskutera med.
  Vi kommer gärna att nyttja juridikjobb.se igen.
  Vad som var bra var att annonsen låg kvar till dess att vi funnit våra kandidater.

  Bengt Gärde
  Advokat & Delägare
  Gärde & Partners

 • Kendris

  Vi sökte en skattejurist och gav Juridikjobb.se chansen.
  Platsannonsen lades ut i december och vi fick en hel del ansökningar från intressanta kandidater, framförallt från sökande som erhållit annonsen via e-post.
  Sammanfattningsvis kan man säga att vi är väldigt nöjda med både effektivitet och service som erbjuds av Juridikjobb.se.
  Vi kommer använda oss av Juridikjobb.se när vi skall rekrytera i Sverige nästa gång.

  Katarina Lif Burren,
  Partner
  Kendris private Ltd.

 • Orrenius & Cederberg

  Vi är helt nöjda med den hjälp vi fick av Juridikjobb, hanteringen var snabb, rådgivningen adekvat, annonseringen bra och resultatet gott och ledde till rekrytering av en lämplig biträdande jurist. Vi kan väl tänka oss att anlita Juridikjobb på nytt vid nästa rekryteringstillfälle.

  Tord Cederberg
  Advokat & Delägare

 • Yellow Bird

  Vi är väldigt nöjda och använder oss gärna av JuridikJobb.se och NetJobs tjänster framöver. Vi fick under hela tiden uppmärksam och tillmötesgående service inte minst när det blev lite strul i början med att få upp annonsen. I slutändan hittade vi rätt kandidat via er, och har nu tillsatt tjänsten vi annonserade ut.

  Damon Hatefi
  Office Manager
  Yellow Bird