juridikjobb.se

Nu söker vi en framåtlutad jurist till huvudkontoret i Örebro. En utmaning som kretsar kring en snabbfotad affärsverksamhet i en utpräglad internationell miljö där New York, London och Stockholm är lika naturliga utgångspunkter som Örebro.

  • Sveriges sjätte största kreditinstitut
  • Balansomslutning 417 miljarder SEK
  • Erhöll klimatpris från FN 2017
  • Finansiell aktör med målet att bidra till ett gott och hållbart samhälle

Kommuninvests unika verksamhet bygger på en diversifierad upplåningsverksamhet av hög internationell klass förenad med en utlåningsverksamhet riktad mot svenska kommuner och regioner. Mitt i navet kommer du som jurist bli en länk mellan oss och våra juridiska rådgivare samt affärspartners över hela världen. Målsättningen är att i varje enskilt fall säkerställa att de avtal och lösningar som presenteras passar verksamheten och tillgodoser bolagets behov.

Du kommer att finnas med när upplåningsprogram uppdateras, finansiella produkter utreds och när entréer på nya marknader övervägs. Du kommer ha hand om utlåningsdokumentation, ISDA- och GMRA-avtal och du kommer snabbt behöva kunna briefa kollegor i andra ledande positioner i juridiska frågor.

Även om du inte fysiskt kommer behöva befinna dig i Tokyo på förmiddagen och New York på eftermiddagen måste du ständigt hålla dig uppdaterad kring vad som händer och gäller i världens finansiella centrum. Det här innebär, helt kort, en möjlighet att jobba med internationella finansiella affärer på hög nivå.

Vi bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp. Vi är drygt 100 personer som tror på det vi gör, har en balansomslutning på 417 miljarder, har Sveriges kommuner och regioner som uppdragsgivare och världen som arbetsplats. Tillsammans uppnår vi vår vision om ett hållbart samhälle.

Affärsinriktad jurist med världen som arbetsplats

Ansök nu

Dela detta jobb