juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Är du vår nästa drivna och engagerade medarbetare för Ifs nya affärsjuridiska rådgivning till företagskunderna?

Ort
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

Är du vår nästa drivna och engagerade medarbetare för Ifs nya affärsjuridiska rådgivning till företagskunderna?

Är du vår nästa drivna och engagerade medarbetare för Ifs nya affärsjuridiska rådgivning till företagskunderna?

Har du erfarenhet av affärsjuridisk rådgivning, med särskilt intresse för arbetsrätt, ett kundvänligt perspektiv och intresse av att få vara med och utveckla något nytt hos en trygg arbetsgivare? I så fall hoppas vi att du vill bli en del av vårt team och söker denna tjänst!

Genom den nya försäkringslösningen som lanseras i september 2022 kommer vi att erbjuda Ifs företagskunder löpande generell rådgivning inom bl.a. allmän avtalsrätt, arbetsrätt, bolagsrätt, hyresrätt och andra nyttjanderätter. Du blir avdelningens tredje medarbetare och inom några år har vi siktet inställt på att vara 10-15 medarbetare.

Om rollen

Som en av de första som anställs till enheten kommer du att få en unik möjlighet att vara med i uppbyggnadsskedet av denna nya affärsjuridiska rådgivningen till Ifs företagskunder. Du kommer under kompetent ledning samarbeta mycket nära med övriga medarbetare inom avdelningen och även med andra enheter inom If.

Vem är du?

Vi söker dig som är prestigelös, nyfiken, kund- och lösningsorienterad. Du har ett starkt engagemang och driv och är lätt att samarbeta med. Arbetsuppgifterna och frågeställningarna kommer att variera, men denna roll är tingad för den som vill ta ett särskilt ansvar för de arbetsrättsliga frågorna. Du är ansvarstagande och social och gillar att dela med dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt och kundvänligt sätt. Rådgivningens karaktär förutsätter att du kan arbeta såväl självständigt som effektivt.

Du har gärna en juristutbildning eller motsvarande med minst 2-3 års erfarenhet av arbetsrätt samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Ifs värderingar.

If erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du får samarbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi kommer att leverera rådgivning till företag inom många olika branscher och av olika storlekar, inom ett brett spektrum av affärsjuridiska frågor, men där du även fortsatt får arbeta med arbetsrätten som ditt specialistområde.

Placeringsort: Ifs huvudkontor i Bergshamra, Stockholm, i fina lokaler och omgivningar.

Startdatum: januari 2023.

Sista ansökningsdag: 4 oktober 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och examensbevis. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners och ansökan sker via länken. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07 alternativt rekryterande ledare, Kajsa Westerdahl på 072-351 57 87.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan att du måste ansöka via vårt rekryteringsverktyg. Utöver referenstagning kan kontroll av kandidater även komma att göras via internet och sociala medier.

About Us

We’re If. Our purpose is to give people confidence today to shape their tomorrow.

To make this possible, trust is our backbone. We stay ahead and challenge ourselves to grow. And we always put our hearts into it – because it takes more than bright minds to make brilliant things.

We’re a team of 7,900 dedicated professionals at the leading Nordic-Baltic insurance company. But most importantly, we are protectors of people, enablers of companies and encouragers of dreams. With our joint force of expertise and engagement we always stand by our customers’ side. Giving them the security and the confidence to be curious, explore new worlds, start new businesses and live their lives. Come and join us!

Dela detta jobb

logo
Är du vår nästa drivna och engagerade medarbetare för Ifs nya affärsjuridiska rådgivning till företagskunderna?

If Skadeförsäkring AB