juridikjobb.se

Associate - Malmö

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och globalt. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Våra omkring 400 jurister är specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher. Vi strävar efter att förstå våra klienters affärsmässiga utmaningar och använder vår juridiska spetskompetens för att hitta de bästa lösningarna. Hållbarhet, liksom våra grundläggande värderingar – affärsfokus, kvalitet och laganda – är integrerade delar i byråns verksamhet. Mannheimer Swartling har 560 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York, Moskva, Hong Kong och Shanghai.

Vi söker alltid nyutexaminerade och tingsmeriterade jurister och rekryterar löpande under hela året.

Som fullservicebyrå med specialistkompetens inom praktiskt taget alla affärsjuridiska områden och ett stort fokus på utbildning och personlig utveckling har vi en unik plattform där du har möjligheten att forma din egen karriär. Vår ambition är att erbjuda dig bästa möjliga förutsättningar oavsett om du är nyutexaminerad eller mer erfaren jurist. Vi strävar efter högsta kvalitet i allt vi gör vilket är en ambition som genomsyrar hela verksamheten. Vi drivs av en stark gemenskap och arbetar prestigelöst över gränserna både inom byrån och tillsammans med våra klienter. Engagemang, trivsel och delaktighet är grundläggande principer för vår verksamhet.

Rollen som biträdande jurist

Rollen som biträdande jurist kan se lite olika ut beroende på vilken grupp och vilka projekt du arbetar med. Gemensamt för våra biträdande jurister är att de ständigt utmanas genom att arbeta med många av marknadens mest spännande uppdrag. Eftersom vi arbetar enligt Pure Lockstep-modellen kommer du som jurist att arbeta nära både seniora jurister och delägare, både inom din egen grupp och tillsammans med andra verksamhetsgrupper och kontor. Genom vårt utbildningsprogram och möjligheten att rotera mellan olika verksamhetsgrupper kommer du snabbt in i arbetet och får en inblick i de flesta rättsområden och ärendetyper som förekommer hos oss. Vår internationella närvaro och våra utlandskontor gör även att du i stor utsträckning arbetar i internationella ärenden även på våra Sverigekontor.

Din profil

Vi söker dig som är på väg att ta eller har tagit juristexamen. För oss är din personlighet minst lika viktig som goda formella meriter. Att du delar våra grundläggande värderingar som präglas av laganda, affärsfokus och kvalitet är viktigt för oss, liksom ditt intresse och din fallenhet för affärsjuridik och konsultrollen. Du brinner för att ge service och lösa problem samt leverera hög kvalitet i allt du gör. Vidare har du ett intresse för näringsliv och företagande och vill utveckla din förståelse för olika typer av verksamheter.

Välkommen med din ansökan!

Som en del i vår rekryteringsprocess anlitar vi ToFindOut för att genomföra en bakgrundskontroll av slutkandidat. Särskild information om detta lämnas till kandidaten av ToFindOut innan dess att kontrollen utförs.

Kontaktperson

Kristina Ekelöw

kristina.ekelow@msa.se

+46 709 777 923

Dela detta jobb

logga
Associate - Malmö

Mannheimer Swartling Advokatbyrå Aktiebolag