juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Baker McKenzie söker jurister till gruppen Private Equity

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Baker McKenzie söker jurister till gruppen Private Equity

Baker McKenzie är världens högst rankade advokatbyrå - och en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik. Hos oss arbetar du med stora och välkända klienter på en byrå med fokus på innovation. Men det allra viktigaste är att du som medarbetare ska känna dig högt rankad hos oss. Byrån växer inom flera områden och vi söker nu två biträdande jurister som vill utvecklas till sin fulla potential i vår Private Equity-grupp.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist i Private Equity-gruppen kommer du att arbeta brett med bland annat transaktioner och du får tidigt ta eget ansvar. Du kommer att arbeta tillsammans med engagerade kollegor och nära våra klienter, i Sverige och internationellt. Bland våra uppdragsgivare finns många av de främsta svenska och internationella företagen.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tog din juristexamen eller dig som har arbetat i ca 1-2 år inom relevant område. Du har goda akademiska meriter och du har ett stort intresse för transaktioner. Du vill arbeta i en internationell kontext och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som person är du en social lagspelare med mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du analytisk och strukturerad samt tycker att det är utvecklande att arbeta med flera projekt samtidigt. Du har förmågan att se helheten i affären och är van vid att hålla deadlines och att arbeta självständigt. Då den största delen av ditt arbete kommer att utföras på engelska krävs att du kan arbeta obehindrat på både engelska och svenska.

Du erbjuds:

Baker McKenzies globala M&A och PE-team genomför fler gränsöverskridande transaktioner än någon annan byrå och gruppen växer kontinuerligt. Du får möjlighet att arbeta i en internationell organisation där du erbjuds stor utveckling, både på ett yrkesmässigt och personligt plan. Du kommer till en trevlig arbetsplats med många sociala aktiviteter och du får arbeta med kollegor som är specialister inom sina områden, både från Stockholmskontoret och från våra kontor i andra länder.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Vi är ett sammansvetsat team på 120 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 12 500 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991.

Vårt svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och vi erbjuder pro bono-verksamhet med inriktning på såväl miljöfrågor som integration. Vi bedriver verksamheten på ett ansvarsfullt sätt där lönsamhet, socialt engagemang och miljöhänsyn förenas.

Dela detta jobb

Logo
Baker McKenzie söker jurister till gruppen Private Equity

Jurek