juridikjobb.se

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Vi erbjuder vassa och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor, goda karriärmöjligheter, samt nya och fräscha lokaler i hjärtat av Borlänge. Byrån är en av landets ledande arbetsrättsbyråer och erbjuder spännande och utmanande uppdrag över hela Sverige.

Byrån är, med anledning av nya och långsiktiga kontrakt för stora klienter, nu i behov av ytterligare arbetskraft. Du har en Jur. Kand. eller Juristexamen, är smidig och kreativ samt trivs med att arbeta självständigt. Byrån tillhandahåller internutbildning, erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är meriterande. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska.

RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra arbetsrättsklienter.

Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

Byrån kan erbjuda vassa kollega och sannolikt marknadsledande lönevillkor.

RiVe Juridiska Byrå AB söker nu en jurist till vårt processteam inom arbetsrätt. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att arbeta i en förhandlande och processande funktion. Syftet är att du ska utvecklas till att bli en specialist inom rättsområdet.

Biträdande Jurist

Ort
Utgår

2019-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb