juridikjobb.se

logga

Biträdande jurist till AG Advokat

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Biträdande jurist till AG Advokat

AG Advokat söker biträdande jurist inom Entreprenad - tvist

AG Advokat är Sveriges ledande byrå inom entreprenad- och fastighetsbranschen. Våra medarbetare är specialiserade på juridik inom dessa affärsområden. Vi har lång erfarenhet av transaktioner, finansiering, byggprojekt, leveransavtal och tvister. Idag är vi cirka 80 medarbetare och sitter i NK-huset mitt i centrala Stockholm.

Efterfrågan på våra tjänster växer och vi söker därför förstärkning i form av en biträdande jurist till vårt verksamhetsområde Entreprenad - tvist.
Vill du ta nästa steg i din karriär och fortsätta utveckla din juridiska kompetens på Sveriges största nischbyrå? Då är tjänsten som biträdande jurist på AG något för dig!

Arbetsbeskrivning
Inom vårt verksamhetsområde Entreprenad - tvist arbetar vi med att driva tvister vid domstol eller i skiljenämnd, inte sällan avseende större bygg- och anläggningsprojekt med omfattande tvistebelopp. Därutöver agerar vi som juridiskt projektstöd i pågående entreprenader, exempelvis i större infrastrukturprojekt.

Vem är du?
Vi söker dig som har 3–5 års erfarenhet från arbete på advokatbyrå, som bolagsjurist eller från arbete på domstol. Du har arbetat med tvistlösning och har erfarenhet av att biträda klienter i olika kommersiella tvister i allmän domstol och i skiljeförfaranden. Vi ser gärna att du har arbetat med just entreprenadtvister, men det är inget krav. I övrigt har du goda akademiska meriter, ett genuint intresse för affärsjuridik och en stor affärsförståelse. Arbetet förutsätter att du är proaktiv och resultatinriktad samt att du vill vara med och bidra till dina kollegors och byråns utveckling genom din kompetens och som person.

Du erbjuds
Vi erbjuder en brant inlärningskurva med ständiga möjligheter att utvecklas. Genom ett nära samarbete med kollegor bistår du våra klienter med kvalificerad rådgivning där du får förutsättningar och verktyg för att utveckla en djup specialistkompetens. Genom AG-akademin deltar du även i byråns kompetensutvecklingsprogram. 

På AG månar vi om våra talanger och om att vara en prestigelös arbetsplats med god stämning och en stark sammanhållning, eftersom vi är övertygade om att kulturen inte bara gynnar byråns verksamhet utan även allas vår personliga och professionella utveckling.

Vi är en arbetsplats där medarbetarna trivs och där varje medarbetare har samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter.

Låter detta som något för dig?

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar AG med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

Varmt välkommen att skicka in din ansökan (innehållande CV, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till Jurek.se så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Dela detta jobb

logga
Biträdande jurist till AG Advokat

Jurek