juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Born är en modern specialistbyrå med verksamhet inom Bank & Finans, Fastighetsrätt, Företagsöverlåtelser & Private Equity, Kapitalmarknad & Publik M&A samt Tvistlösning. Hos oss är våra klienters affärsintresse vårt fokus. Vi biträder våra klienter i samtliga delar av affären.

Vi söker nu dels nyutexaminerade, dels tingsmeriterade jurister, som förstärkning inom samtliga våra kompetensgrupper.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du ansluter till en advokatbyrå som befinner sig i en spännande fas med stark tillväxt. Från första dagen blir du en viktig och synlig del av vårt team. Vi ställer höga krav på dig liksom du kan göra på oss. Här arbetar du i en klientnära organisation. Det är högt i tak och vi värdesätter att alla medarbetare trivs, för att öka engagemanget både inom kompentensgruppen och för byrån i dess helhet.

Din utveckling hos oss är avgörande för vår framtida framgång som advokatbyrå. Vi tillämpar därför en tydlig karriärstege med konkreta mål och förväntningar på respektive nivå. Som nyanställd jurist tilldelas du dels en ansvarig delägare som blir din principal, dels en senior biträdande jurist som blir din mentor. Principalen och mentorn har ett särskilt ansvar för din utbildning hos oss och följer löpande upp din utveckling i förhållande till uppställda mål och förväntningar i karriärstegen.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och övriga förmåner som följer karriärstegen.

Vem är du?

För att trivas hos oss bör du, förutom att vara en skarp, analytisk och noggrann jurist även vara en social person. Vi är en relativt liten byrå och vi värnar mycket om vår familjära stämning varför vi lägger extra stor vikt vid att alla ska trivas med varandra. Du kommer tidigt att ges eget ansvar för sådana arbetsuppgifter som innefattas i din nivå på karriärstegen. Du bör därför vara en person som gärna antar utmaningar och vill lära dig mer.

Ansökan

Välkommen senast den 30 september 2022 med din ansökan med CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg via "Ansök nu". Vi återkommer till utvalda kandidater efter ansökningsperiodens utgång med kallelse till intervju. Urval kan även ske löpande.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida, www.born.se.

BITRÄDANDE JURISTER SÖKS TILL BORN ADVOKATER

Företag Born Advokater
Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb