juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Biträdande jurister till Andulf Advokat

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Biträdande jurister till Andulf Advokat

Andulf har varit en fokuserad boutiquebyrå sedan starten för närmare 20 år sedan och vi erbjuder fullservice inom vår nisch – private equity och alternativa investeringar. Vi sätter ära i att leverera juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet och har fått förtroendet att representera flera av de största och mest välrenommerade aktörerna på marknaden.

Vi har ett stort inflöde av nya spännande uppdrag och vill därför utöka vårt team med ytterligare två biträdande jurister som vill växa och utvecklas med oss.

Arbetsbeskrivning
Arbetet på Andulf är fokuserat på dels etablering av och investeringar i riskkapitalfonder (fondjuridik), dels företagsförvärv och försäljningar (M&A). Vårt branschfokus ger oss en unik insyn i och erfarenhet av marknadens aktörer och relaterade affärer och omfattar flera rättsområden inklusive bolagsrätt, avtalsrätt, skatterätt, finansmarknadsrätt och fastighetsrätt.

I din roll får du mycket goda möjligheter att utvecklas som jurist och specialist. Vi arbetar aktivt för att maximera kunskapsspridning i organisationen och stötta varje anställd i den individuella utvecklingen på det sätt som passar individen bäst. På Andulf arbetar vi i små team nära våra klienter vilket gör att varje medarbetare får en central roll.

Vem är du?
Du har en juristexamen med mycket goda resultat och därefter ett till tre års yrkeserfarenhet. Tingsmeritering, erfarenhet från större affärsjuridisk advokatbyrå, riskkapitalbranschen, start-ups och/eller finansiering är starkt meriterande. Vid renodlad erfarenhet av fondjuridik är vi även öppna för anställning av mer seniora biträdande jurister.

Du kommer att arbeta med kollegor som drivs av att ha spjutspetskompetens inom sitt gebit och som alltid arbetar med ett starkt klientfokus. Vi tror att du har liknande drivkrafter och gärna vill få möjlighet att bli riktigt duktig inom vår nisch.

Mycket av arbetet utförs på engelska och du bör vara helt arbetsför på både svenska och engelska.

Du erbjuds
Enligt vår uppfattning - det bästa av två världar. Andulf har sitt ursprung i en av de största svenska byråerna vilket präglar såväl oss som arbetar här som vår klient- och kunskapsbas. Samtidigt har vi som boutiquebyrå haft frihet att forma vår egen företagskultur och skapa en arbetsmiljö som möjliggör och uppmuntrar prestigelöshet, samarbete, omtanke, respekt för varandra och möjlighet att kombinera karriärambition med familj och fritid.

Vår nisch erbjuder stor bredd då vi arbetar med såväl de största institutionerna (AP-fonder, försäkringsbolag, EU-institutioner osv) som de mest välrenommerade riskkapitalfonderna och deras portföljbolag. Bakgrunden till de investeringar vi analyserar och förhandlar kan vara såväl kommersiell som politisk och vi arbetar i nära samarbete med beslutsfattarna hos våra klienter.

Vår arbetskultur bygger på samarbete och alla medarbetare arbetar mot en miljö där man hjälper och stöder varandra för att alla skall få möjlighet att bli det bästa man kan vara i sin yrkesroll. Byrån har en hög kundnöjdhet och vi arbetar ständigt för att försäkra oss om en genomgående hög kvalitet på rådgivningen.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Andulf Advokat med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande så välkommen med din ansökan inklusive betyg så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, notera att vi inte accepterar ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81 alternativt via mail, catarina.isaksson@jurek.se

Om verksamheten
För mer information om Andulf besök andulf.se.

Dela detta jobb

Logo
Biträdande jurister till Andulf Advokat

Jurek