juridikjobb.se

Bolagsjurist till CGM CompuGroup Medical med placering i Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Bolagsjurist till CGM CompuGroup Medical med placering i Stockholm

CGM är en internationell koncern med cirka 5,000 kompetenta och erfarna medarbetare. Vi finns representerade i 55 länder och våra e-Hälsolösningar täcker behoven för alla typer av verksamheter. Vår vision ”Synchronizing healthcare” genomsyrar allt arbete vi gör. 

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Bolagsjurist till CGM CompuGroup Medical med placering i Stockholm

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att vara first point of contact och hantera samtliga juridiska frågeställningar som uppkommer inom bolaget. Kommersiella avtal är en stor del av arbetet, tex. samarbetsavtal, sekretessavtal, konsultavtal och leverantörsavtal men du kommer även att hantera tvister, försäkringsfrågor, bolagsfrågor mm. Förutom detta så är erfarenhet från offentlig upphandling väldigt viktigt eftersom flera stora kunder finns inom offentlig sektor.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har minst fem års erfarenhet från advokatbyrå och bolag. Du har mycket goda affärsjuridiska kunskaper gärna inom IT-rätt och offentlig upphandling. Du är van vid att skriva, granska och förhandla kommersiella avtal på både svenska och engelska och uttrycker dig väl i båda språken i tal och skrift. För att trivas i denna roll bör du tycka om och vara van att arbeta självständigt och verksamhetsnära. Du är noggrann, strukturerad och tycker om att ge service till verksamheten samt att bidra till goda affärer. Vidare har du hög integritet och driv.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en affärsnära spännande roll med stort eget ansvar och intressanta uppgifter. 

Du kommer att vara ensam i din roll som bolagsjurist och rapportera direkt till VD som du kommer att arbeta nära tillsammans med liksom den övriga verksamheten. Arbetet innebär nära kontakt med affären vilket också innebär att du kommer att sitta med i de olika ledningsgrupperna för Sverige bolaget liksom de två affärsenheterna.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och välkomnar därför din ansökan redan idag, dock senast den 1 maj 2019. Ansökan innehåller gärna CV, personligt brev och betyg.Vid frågor, vänligen kontakta Rosita von Feilitzen hos von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering. Rosita når du på telefon 073-540 57 07.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Bolagsjurist till CGM CompuGroup Medical med placering i Stockholm

von Feilitzen & Partners AB