juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsjurist till MTR

Ort
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Bolagsjurist till MTR

Vill du vara med och göra skillnad i en hållbar bransch? På MTR får du utmana gamla sanningar och bidra till vår framtida expansion i Europa. MTR utvecklar tunnelbana, pendeltåg och snabbtåg samt tillhörande infrastruktur, stationer, bostäder och handel i Hong Kong, Australien, Storbritannien, Norden och Kina. I Europa är vi i en spännande tillväxtfas med en ambition att fortsätta etablera fler verksamheter i andra länder. De primära tillväxtområdena är just nu att vinna nya anbud inom spårbunden kollektivtrafik. Vi arbetar även med andra affärsutvecklingsprojekt.

Vi fortsätter att växa och söker nu en bolagsjurist till vårt kontor i Stockholm

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats där du har en central roll i MTR:s fortsatta utvecklingsresa. Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter i en samhällsviktig och hållbar verksamhet. Du kommer att utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap.

Vad ingår i rollen?

I rollen som bolagsjurist kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av affärsjuridiska frågor, med tonvikt på allmän avtalsrätt, konkurrens- och upphandlingsjuridik.

Du kommer att arbeta nära olika delar av organisationen, till exempel inköpsavdelningen och bistå med legala råd. Vidare kommer du att arbeta med löpande bevakning av rättsutvecklingen för bolagets verksamhetsområden samt stödja organisationen med juridisk rådgivning i övrigt.

Som bolagsjurist kommer du att ingå i legalteamet och rapportera till MTR Nordics chefsjurist.

Vem söker vi?

Vi söker dig med svensk juristexamen och ca 2 - 3 års relevant arbetslivserfarenhet med inriktning på allmän affärsjuridik och avtalsrätt från advokatbyrå. Har du även erfarenhet av dataskyddsfrågor är detta meriterande.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är kommunikativ, servicedriven, prestigelös och affärsmässig i ditt tänk. Vi ser även att du är nyfiken, proaktiv, initiativtagande och gillar att ha roligt på jobbet. Eftersom du kommer att arbeta verksamhetsnära är det viktigt att du är social och nyfiken.

Då vi arbetar i en global organisation är det viktigt att du kan arbeta obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Elin Flodin på 072-360 73 29, elin.flodin@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 073-399 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Mer om MTR

Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. MTR var exempelvis första aktör inom passagerartransport att förbinda sig att reducera sina koldioxidutsläpp i linje med Parisavtalet. Vi drivs av att leverera utmärkt service i alla våra verksamheter. Genom vårt snabbtåg MTRX har vi utmanat branschen och satt en ny standard för service och utveckling av nya tjänster. Totalt sett transporterar MTR flest passagerare med spårtrafik i Norden.

MTR Nordic är koncernbolaget för MTR Nordic Group som inkluderar MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Tech, MTRX, MTR Mälartåg och MTR Facility Management. Inom koncernbolaget samlas koncernens gemensamma stöd- och ledningsfunktioner som tex. Legal, IT, Finans, Affärsutveckling och Kommunikation. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

 

 

 

Dela detta jobb

Bolagsjurist till MTR

Sharp Recruitment & Consultants