juridikjobb.se

logga

Bolagsjurist till OKQ8

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Bolagsjurist till OKQ8

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid.

OKQ8 söker nu en bolagsjurist till huvudkontoret i Stockholm!

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist på OKQ8 kommer du arbeta brett med att bistå verksamheten med allmän affärsjuridisk rådgivning. Fokus är upprättande och förhandling av olika typer av kommersiella avtal. Din roll blir att bistå i stora komplexa projekt bland annat inom området för nya energilösningar såsom biodrivmedel och snabbladdning, där du förväntas ta en aktiv roll i projekten och förhandlingarna. I övrigt innehåller rollen också ett ansvar för koncernens miljö- och fastighetsrättsliga spörsmål, såsom exempelvis fastighetstransaktioner, arrenden och hyra. Du kommer arbeta med både högt och lågt och du kommer ha många kontaktytor internt, inte minst med affärsutvecklande enheter.

Du tillhör ett team med fyra kollegor och rapporterar till koncernens chefsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig som efter juristexamen har arbetat ca 5 - 7 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du är en skicklig avtalsjurist och har stor erfarenhet av att upprätta och förhandla kommersiella avtal. I övrigt ser vi gärna att du har erfarenhet av fastighets- och miljörelaterad juridik, men det är inget krav. Du är van att arbeta självständigt och du tar ansvar för det du gör. Som jurist är du affärsmässig och pragmatisk. Arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor vilket ställer krav på flexibilitet och en förmåga att arbeta strukturerat och också att kunna prioritera. Som person är du engagerad, positiv och driven. Du är kommunikativ, har lätt att etablera relationer och tycker om att ge service. Du är en lagspelare och har mycket lätt för att samarbeta.

Du erbjuds

Livet med OKQ8 Scandinavia

  • Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

  • Flexibelt arbetsliv - Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

  • Familj och fritid - En sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för såväl välmående och ett effektivare arbetsliv. Vi vill möjliggöra ett liv där familj och en aktiv fritid kan kombineras med arbete och karriär.

  • Utveckling och talang - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar OKQ8 med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag och vi drivs av att, tillsammans med våra medlemmar och kunder, vara med och påverka hela samhällets omställning till en hållbar morgondag. I Sverige har vi 743 stationer över hela landet och vi erbjuder produkter till industrier, sjöfart, verkstäder och jordbruk. Vi satsar också stort på hållbar energiförsörjning med klimatsmart elavtal, solpaneler och laddning för elbilar. 2012 gick OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S samman och bildade OKQ8 Scandinavia.

Dela detta jobb

logga
Bolagsjurist till OKQ8

Jurek