juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsjurist till Toyota Material Handling

Ort
Utgår

2022-10-12

Ansök nu

Bolagsjurist till Toyota Material Handling

I vardag som i kris är materialhantering och logistikflöden väsentliga för din och dina medmänniskors vardag. Som en del av världens största företag inom materialhantering driver vi på Toyota Material Handling Europe tillsammans utvecklingen mot enkla och hållbara lösningar för att samhället vi alla delar ska fungera. Vi är 13 000 kollegor i hela Europa och vi behöver bli fler. Time for you to make a Move!

Vi söker nu en bolagsjurist med placering i Mjölby.

Om rollen:

Som bolagsjurist inom Toyota Material Handling Europes (”TMHE”) huvudkontor blir du en del av den legala stödfunktionen till vår europeiska verksamhet. Juristavdelningen ansvarar också för koncernens risk management-arbete samt för compliance-frågor.

Du kommer att arbeta i en roll fokuserad mot den organisatoriska enhet, kallad TMHE Supply, som inbegriper samtliga fyra fabriker i Europa. Direkt fokus kommer att ligga mot den svenska fabriken, tillika den klart största med ca 3000 medarbetare och lokaliserad i Mjölby.

Baserat på våra fundamentala strategiska initiativ kopplade till hållbarhet samt de legala riskområden vi identifierat kommer du att vidareutveckla och leda den legala supporten och riskhanteringen gentemot fabriker och supply chain. Din roll kommer i första hand att innebära ansvar för den legala supporten till den svenska fabriken med särskild fokus att tillhandahålla daglig support till inköpsfunktionen men även att vidareutveckla och bygga struktur för relevant legal riskhantering till fördel för TMHE Supply dvs även våra fabriker i Italien och Frankrike. Rollen inbegriper också att arbeta med de riskområden och/eller regelverk som relaterar till våra produkter och vår produktion. Naturligtvis innebär arbetet att utbilda organisationen samt att strategiskt arbeta proaktivt via etablerande av processer och strukturer för att effektivt hantera våra relationer och risker.

Vem söker vi?

Vi söker dig med juristexamen och minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med ovan beskrivna arbetsuppgifter från bolag och/eller affärsjuridisk byrå och att du tidigare har arbetat med kommersiella avtal. Du är en skicklig jurist med stor förhandlingsvana och du har ett utpräglat kommersiellt intresse, gärna med internationell erfarenhet. Om du även har erfarenhet av immaterialrätt, mjukvara och rättighetsfrågor eller erfarenhet från industrin så är det meriterande.

Då stor del av arbetet har internationell prägel är mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som i skrift en förutsättning. Som jurist är du affärsmässig, pragmatisk och resultatorienterad. Du är ansvarstagande och har stor integritet. Som person är du strukturerad, prestigelös samt har ett eget driv och är van att arbetsleda dig själv. Eftersom du kommer att arbeta verksamhetsnära är det viktigt att du är relationsskapande och har en god samarbetsförmåga.

Vad kan vi erbjuda?

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll i en internationell miljö. Du ges unika möjligheter att skapa din roll och utforma processer samt juridisk rådgivning efter eget huvud men arbetar samtidigt tillsammans med ett team dedikerade kollegor. Du kommer att vara en viktig del av en legal avdelning som arbetar brett med centrala affärsjuridiska områden. Det innebär att du kommer att ha stora möjligheter att delta i arbete inom många olika områden. Vidare kommer du att arbeta inom en stor internationell koncern med daglig kontakt inom koncernen samt givetvis med det globala huvudkontoret i Japan. Du blir vidare en del av ett härligt juristteam där man arbetar tillsammans för att nå bästa möjliga resultat. Du erbjuds utöver detta även ett attraktivt förmånspaket och en årlig bonus. Vi arbetar flexibelt delvis på vårt kontor i Mjölby och delvis hemifrån.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande Toyota Material Handling Europe och/eller tjänsten, kontakta Zerin Baran på tel. 072-032 87 86 eller på zerin.baran@sharprecruitment.se.

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Bolagsjurist till Toyota Material Handling

Sharp Recruitment & Consultants