juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om verksamheten

På Bolagsrätt Sundsvall AB är vi specialiserade på aktiebolagsrätt, företagsnamn och andra frågor med anknytning till Bolagsverket. Vi upprättar och granskar handlingar samt hanterar bolagsrättsliga ärenden. Vi säljer även lagerbolag och tillhandahåller tjänster inom snabbavveckling. Våra medarbetare består av sex jurister, fem paralegals, nio assistenter och två ekonomer.

Våra kunder är framförallt advokatbyråer i Stockholm, Göteborg och Malmö, men vi biträder även större företag som har egna juristavdelningar. Läs mer på www.bolagsratt.se

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta självständigt och tillsammans med övriga jurister och assistenter. Vi handlägger en mängd olika ärenden och fungerar som ombud i ärenden hos Bolagsverket. En stor del av arbetet är även att granska och lämna synpunkter på utkast till bolagshandlingar som våra kunder har upprättat.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, förtroendeingivande, lyhörd och resultatinriktad. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Vidare har du ett genuint intresse för våra rättsområden och ett starkt klientfokus.

Allmänt om tjänsten

Tjänsten avser heltid.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. 

Anmäl ditt intresse för tjänsten:

Sista ansökningsdag: 29 maj 2022

Besöksadress: Bolagsrätt Sundsvall AB, Köpmangatan 1, 852 31 Sundsvall.

 

logo

Bolagsrätt Sundsvall AB söker ny jurist

Ort
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb