juridikjobb.se

Logo

Compliance Officer till innovativt fintechbolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Compliance Officer till innovativt fintechbolag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en konsult för ett uppdrag på 100% i ca 4 månader med start så snart som möjligt. Bolaget håller på att expandera till nya marknader som behöver analyseras ur ett regulatoriskt perspektiv. Du kommer främst att arbeta med internationella regulatoriska frågor såsom att analysera marknader, kravställa mot externa rådgivare och granska avtal. I viss mån kommer du även avlasta och stötta organisationen inåt i regulatoriska frågor. Du kommer att arbeta i en verksamhetsnära roll tillsammans med en Compliance Officer och rapportera till Head of Legal. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm. Internationella resor förekommer i tjänsten.

Vem är du?
Du har en juristexamen och några års erfarenhet av att arbeta med finansiellt reglerad verksamhet, exempelvis på bank, affärsjuridisk byrå eller Finansinspektionen. Som person är du nyfiken, driven och har integritet. Vidare är du självständig och kommunikativ i ditt arbete samt är bekväm med att hantera omfattande sociala kontakter såväl externt som internt. Du talar och skriver flytande engelska och svenska.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och internationell roll där du får vara med och etablera samt utveckla bolaget på nya marknader.

Om verksamheten
Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning - ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Compliance Officer till innovativt fintechbolag

Jurek Bemanning