juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Entreprenadjurist till Installatörsföretagen

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

Entreprenadjurist till Installatörsföretagen

Nu letar vi efter dig som vill utvecklas och bli en stjärna på entreprenadrätt. Vi erbjuder dig som är relativt ny jurist att bli en del av ett dedikerat team där vi lär av varandra. Du kommer få råda och utbilda våra medlemmar som i sin tur jobbar med att göra klimatomställningen möjlig. Låter det intressant? Sök direkt, vi intervjuar löpande.


Nu har du som är i början av din karriär möjlighet att utvecklas inom entreprenadrätt samtidigt som du lär känna installationsbranschen. Du kommer bli en del av ett dedikerat team av sex jurister och få en spännande roll i en engagerad organisation.

Installatörsföretagen har ett flexibelt arbetssätt där vi på avdelningen tillsammans kommer överens om vad som funkar för oss, kontor eller hemarbete. Det gör det lätt för dig att kombinera arbete och fritid. Vårt huvudkontor ligger på Södermalm i Stockholm och där finns möjlighet både att samarbeta och att arbeta ostört.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara kvalificerad juridisk rådgivning till våra medlemmar inom framför allt entreprenadrätt. Du kommer att även arbeta proaktivt för medlemmarna med information och utbildning. Installatörsföretagens löpande GDPR-arbete kommer också vara en del av dina arbetsuppgifter.

Vem är du

Du får gärna ha jobbat en till två år på advokatbyrå, bolag eller organisation med entreprenadrätt. Har du inte arbetat med entreprenadrätt så har du ett starkt intresse för det och vill lära dig mer. Om du har tidigare erfarenhet från installationsbranschen är det meriterande. Det är även tidigare erfarenhet av GDPR.

Vi söker dig som brinner för att hjälpa och skapa förtroende hos våra medlemmar. Du ska vara bra på att förklara komplexa frågor tydligt – både i tal och i skrift.

Som person ser vi att du är engagerad, affärsmässig och kan prioritera. Du är trygg i dig själv och tycker om att samarbeta med andra.
Installatörsföretagen eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Installatörsföretagen med Jurek Law och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på 0766-33 14 40. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Vilka är vi?

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för installationsbranschen och en del av Svenskt Näringsliv. Vi representerar 3 600 medlemsföretag med närmare 55 000 medarbetare som installerar, optimerar och kontrollerar värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. När installatörerna ska starta, driva eller utveckla sina företag, då hjälper vi dem att bli bättre arbetsgivare och mer framgångsrika som företagare. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för ett modernt, klimatsmart och hållbart Sverige.

 

Dela detta jobb

Logo
Entreprenadjurist till Installatörsföretagen

Jurek