juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Entreprenörsdriven jurist inom Corporate Commercial till RosholmDell

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Entreprenörsdriven jurist inom Corporate Commercial till RosholmDell

Entreprenörsdriven jurist till RosholmDell

Vill du vara med och bygga den bästa affärsjuridiska advokatbyrån? Har du ett särskilt intresse för Corporate Commercial? Då söker RosholmDell dig.

RosholmDell är en entreprenörsdriven byrå med stark tillväxt sedan starten 2011 och som nu siktar mot nästa nivå. Byråns tillväxt bygger på arbete med framgångsrika klienter, från stora börsnoterade bolag till start-ups. Den bygger också på byråns entreprenöriella kollegor som bidrar med hög samarbetsförmåga, med att leverera högkvalitativ ”Användbar Juridik” samt med att utveckla byrån i stort. Vi är verksamma i Helsingborg, Malmö, Växjö, Kalmar och Stockholm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är skarp, drivs av det juridiska hantverket och vill vara med på byråns resa. Du ska gärna ha minst 3 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag samt ett brinnande intresse för Corporate Commercial. Du ska ha avslutat juristexamen från ett juristprogram eller från ett affärsjuridiskt program. Har du suttit ting är det meriterande. I första hand söker vi dock rätt person.

Vad erbjuder vi dig?

Som kollega på RosholmDell är du en viktig del i byråns utveckling. Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår strävan efter en platt organisation med stor möjlighet att påverka. Vi ger våra medarbetare stor frihet att ta egna initiativ, äga frågor och driva ärenden med egen klientkontakt. Detta är möjligt eftersom vi arbetar med regelbunden resultatorienterad coaching och specialisering i våra verksamhetsgrupper.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 99 07 27 eller skriv till zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Mer om RosholmDell

Vi är ca 25 jurister som gör juridiken förståelig och hanterlig för våra klienter enligt vår devis ”Användbar Juridik”.

Våra klienter består av allt från börsnoterade bolag, regioner, kommuner och ägarledda företag till start-ups. Byråns fokusområden är bolagsrätt, transaktioner, riskkapital, fastigheter och entreprenader, inköpsfrågor, kommersiell tvistlösning, offentlig upphandling, arbetsrätt och IT-rätt. Dessutom är vi ledande i Sverige inom järnvägs- och kollektivtrafikområdet. Vi är verksamma i Helsingborg, Malmö, Växjö, Kalmar och Stockholm.

Vår styrka som byrå är vårt LEAN-arbete med ett stort antal egenutvecklade verktyg som gör våra produkter bättre, vårt liv lättare och förseningar eller kvalitetsbrister sällsynta. Vi förhåller oss dessutom till en rad enkla principer som vi tillsammans som byrå har tagit fram. Exempelvis handlar det om viljan att alltid ge sitt bästa för kunden, solidaritet och att endast enkla lösningar har utsikt till framgång. Vi är professionella men ogillar krångel, tungroddhet och prestigetänkande. Läs gärna

 

 

 

Dela detta jobb

Entreprenörsdriven jurist inom Corporate Commercial till RosholmDell

Sharp Recruitment & Consultants