juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Eversheds Sutherland söker biträdande jurist inom M&A

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Eversheds Sutherland söker biträdande jurist inom M&A

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på fler än 70 kontor i mer än 30 länder. Advokatbyrån anses vara bland de tio främsta i världen och har rankats som den ledande advokatbyrån i England av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm har vuxit kraftigt de senaste åren, sysselsätter för närvarande ett sextiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för byråns klienters centrala affärsjuridiska områden.

Eversheds Sutherland fortsätter att expandera i Stockholm och söker nu en biträdande jurist till M&A-teamet.

Din roll

Som jurist i Eversheds Sutherlands M&A-team kommer du att vara en del av ett internationellt team bestående av ca 700 jurister och få möjlighet att regelbundet arbeta med kolleger såväl i Sverige som runt om i världen i olika M&A-projekt.

Vi biträder löpande noterade och onoterade internationella och svenska bolag, riskkapital- och venturefonder samt finansiella institut i M&A-transaktioner. Vår rådgivning omfattar bland annat förvärv, samgåenden, omstruktureringar, avyttringar, management buy-outs och exitprocesser.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat i 2-4 år på advokatbyrå och/eller bolag med särskilt fokus på transaktioner. Då många av våra transaktioner är internationella behöver du ha utmärkta kunskaper i engelska.

Det är förstås inte bara dina formella meriter vi värdesätter, dina personliga egenskaper är minst lika viktiga. Dessutom är det viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och engagerad, även har en hög social kompetens samt ett stort intresse för näringslivsfrågor, affärsjuridiken och advokatrollen. Du trivs och får energi i en internationell miljö, är prestigelös och noggrann i ditt arbete samt uppskattar att arbeta i team.

Du erbjuds

Som jurist på Eversheds Sutherland erbjuds du ett mycket varierande, engagerande och roligt arbete på en av världens största internationella advokatbyråer. Möjligheter till arbete vid byråns andra kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar stort på kompetensutveckling i form av utbildning och mentorskap, samt eftersträvar dialog och feedback, allt för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Advokatbyråns investeringar här sker alltid med fokus på långsiktig och ömsesidig framgång.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan, inklusive CV, betyg och intyg, mm. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eversheds Sutherlands med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Eversheds Sutherland söker biträdande jurist inom M&A

Jurek