juridikjobb.se

Skulle du trivas som fisken i vattnet i en expansiv koncern präglad av prestigelöshet, samarbete, positiv energi och korta beslutsvägar? Längtar du efter ett fritt och kreativt jobb med goda utvecklingsmöjligheter? Då är det dig vi söker!

Byggmax växer och söker en Expansion Manager/Legal Counsel till huvudkontoret i Solna.

Beskrivning

Byggmax är inne i en kraftig expansionsfas och arbetet med denna expansion leds av Byggmax Expansionsteam.

Som Expansion Manager/Legal Counsel kommer du få en central roll i detta team med ett omfattande eget ansvar att etablera nya butiker. Genom strategiska analyser och fältbesök hittar du rätt lägen för att därefter förhandla fram ett bra hyresavtal. Du kommer även att arbeta med hela Expansionsavdelningens juridiska frågor.

Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. vidare att

  • vara strategiskt rådgivande kring hantering av Byggmax juridiska frågor inom teamet
  • omförhandla befintliga hyresavtal
  • processa i hyresnämnden
  • bevaka och genomföra uppsägningar av hyresavtal
  • aktivt delta i framtagande och genomförande av Byggmax etableringsstrategi
  • förbereda business case, inkl. kostnadskalkyler för respektive etablering

Du rapporterar till Head of Group Expansion.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med juridisk högskoleutbildning, eller motsvarande, och med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet. Du har gedigen erfarenhet av arbete med kommersiell hyresjuridik, bl.a. genom att självständigt ha förhandlat hyresavtal samt processat i hyresnämnd. Vidare har du arbetat med etablering av butiker/verksamheter eller uthyrning av fastigheter. Har du erfarenhet av entreprenadrätt, bygglovsprocessen samt övrig fastighetsrätt är detta meriterande, likaså om du har arbetat som fastighetskonsult.

Du har mycket god förhandlingsvana och grundläggande kunskaper inom fastighetsekonomi samt kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Som person är du prestigelös, driven, initiativtagande samt mål- och resultatinriktad. Då en central del av rollen är att förhandla samt kommunicera är det vidare av stor vikt att du är förtroendeingivande, social och utåtriktad.  

Om Byggmax

Byggmax har sedan starten 1993 etablerat sig i både Sverige, Norge och Finland. Nu finns ca 150 Byggmaxbutiker fördelade på dessa tre länder, varav ca 100 i Sverige – och det blir fler varje år. Vi har gått från att vara en ettrig uppstickare till att bli en av Sveriges största byggmaterialkedjor. Med hjälp av ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har bolaget blivit ett av branschens lönsammaste.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För frågor om tjänsten eller bolaget, kontakta Peter Ekström på peter.ekstrom@sharprecruitment.seeller 070-813 51 85.

Ansvarig rekryterare
Peter Ekström
peter.ekstrom@sharprecruitment.se
0708135185

Expansion Manager/Legal Counsel till Byggmax

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-08

Ansök nu

Dela detta jobb