juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetsjurist

Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Fastighetsjurist

Hej! Är du en nyutexaminerad jurist? Gillar du fastigheter och söker ett spännande första jobb? Tycker du att det är intressant med en hållbar bransch så är fastighetsbranschen något för dig!

Totalt är vi 17 jurister i bolaget och vi vill bli fler. Som fastighetsjurist hos SBC kommer du bidra med din expertis och vi ser framemot att träffa dig och höra om vad du motiveras av!

Vad du kommer att få ansvara för

Du kommer med din expertis vare ett betydelsefullt stöd till bostadsrättföreningar och övriga kunder i olika slags fastighetsrättsrelaterade frågor genom rådgivning och som juridiskt ombud. Du kommer att arbeta brett inom förenings- och fastighetsrätten med frågor inom såväl bostadsrättjuridiken, föreningsrätten samt hyresrättsjuridiken. 

Ditt huvudansvar kommer att vara 

  • Granskning och upprättande och omförhandlingar av avtal

  • Tvistelösning inom och utanför domstol och hyresnämnd

  • Upprättande av rättsliga utlåtande

  • Hålla utbildningar internt och till våra kunder

  • Sitta ordförande vid föreningsstämmor 

Vad du kommer att bidra med

Visst är du en utåtriktad person som gärna arbetar i en händelserik miljö? På SBC bör du vara både social och bra på att bygga relationer för att kunna få återkommande kunder. Det är klart att du samtidigt ska trivas med att arbeta självständigt med dina ärenden men om du bollar med dina kollegor så passar du in utmärkt i gänget! Vi har ambitiösa omsättningsmål som vi i gruppen drivs av. Å andra sidan har vi arbetstidsförkortning som ger möjligheten till flexibelt arbete. 

Nu söker vi dig som har

  • juristexamen

  • god pedagogisk och kommunikativ förmåga

  • ett strukturerat och analytiskt arbetssätt

Är du vår nästa fastighetsexpert? 

Vi ser fram emot att höra från dig. Skicka CV och låt oss veta vad som kickar igång dig. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig! 

Följ SBC på social media! 

Facebook

LinkedIn

Instagram

Kampanjsida

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter.

Bolaget grundades 1921 och är idag en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning.

SBC tar varje år fram branschkompassen Sveriges Bostadsrättrapport och är en aktiv röst i media. SBC, som är en del av den internationella Odevogruppen har idag 350 anställda och omsatte år 2021, 500 mkr i koncernen.

Dela detta jobb

logo
Fastighetsjurist

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB