juridikjobb.se

FB Advokat söker biträdande jurister

FB Advokat är en modern affärsjuridisk advokatbyrå med spetskompetens inom fastighet och entreprenad samt kommersiell tvistelösning. Vi företräder framförallt bygg- och fastighetsbranschens aktörer med löpande juridisk rådgivning och i samband med tvist.

Verksamheten bedrivs från rymliga lokaler på Linnégatan 6 i Stockholm.

FB Advokat upplever en ständigt ökad efterfrågan på byråns tjänster varför vi önskar förstärka vårt team med ytterligare jurister för omgående anställning.

Vi söker dels en jurist som nyligen suttit ting och är i början av sin karriär, dels en mer senior jurist som har några års erfarenhet av arbete med tvistelösning från domstol eller advokatbyrå och som vill fortsätta att specialisera sig inom detta område.

Vi ser att du som söker har stor integritet samt att du är driven och målinriktad och trivs att arbeta i en miljö med stundtals högt tempo och mycket att göra. Vi ser också att du är en person som gillar att ingå i ett lag och som tycker att det är lika viktigt att trivas tillsammans med kollegor som att prestera på toppnivå.

Ansökan skickas till fredrik@fbadvokat.se eller linda@fbadvokat.se och bör innehålla CV och personligt brev samt relevanta betyg och vitsord.

logga

FB Advokat söker biträdande jurister

Företag FB Advokat AB
Ort
Utgår

2021-05-05

Ansök nu

Dela detta jobb