juridikjobb.se

logga

Frilansande jurist - Få uppdrag som passar dig

Företag Lavendla AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-03

Ansök nu

Frilansande jurist - Få uppdrag som passar dig

Vi har passerade precis 3000 uppdrag år 2020. Nu behöver vi fler fristående jurister som kan hjälpa oss att möta efterfrågan. 

Jobbar du med familjerätt, affärsjuridik, fastighetsrätt eller annan civilrätt?  Har du processvana, känner du dig trygg i ombudsrollen?  Sätter du klientens bästa i främsta rummet? Är svaret ja? Då ska du läsa vidare.

VÅRT ERBJUDANDE

  • Ta uppdrag 10% eller 100%, eller kanske varannan vecka. Du sätter själv din agenda, och väljer  hur många uppdrag du vill ha.

  • Arbeta på distans eller på plats. Våra kunder har olika behov, och du väljer själv de uppdrag som passar dig bäst.

  • Bouppteckningar eller vårdnadsfrågor? I vårt system anger du din spetskompetens, och får förslag på uppdrag utifrån det.

  • Fast eller rörligt pris? Du sätter själv dina priser i samråd med dina klienter.

  • Vad kostar det? Inga fasta kostnader. Lavendla tar bara betalt när du tar betalt av klient.

ETT DIGITALT VERKTYG MED MÄNNISKORNA I CENTRUM

Vi erbjuder våra  jurister en digital plattform som gör det enkelt att ta uppdrag. Modellen är enkel. Vi sköter marknadsföring, partnerskap och administration så att våra fristående jurister kan fokusera på att leverera juridisk expertis till våra kunder.

Grundförutsättningen är att du redan har eller är villig att starta upp ett eget företag, enskild firma, aktiebolag eller …  bolagsformen är egal.

“Vi erbjuder dig möjlighet att ta de uppdrag du önskar, när du önskar så att du kan fokusera på rätt saker. Här kommer din expertis att göra skillnad” 
- Catharina Looft, Chefsjurist Lavendla Juridik 

Vi tar inte ut någon avgift för att ansluta till vår plattform och vår kommission motsvarar en fast andel av fakturerat arvode till klient.  Vår kommissionen  används för att återinvestera i marknadsföring och utveckling av plattformen. Vår ambition är långsiktig. Strategin handlar om att bygga  förtroende och  kundvärde genom att erbjuda duktiga jurister möjlighet att fokusera på sin expertis i mötet med klienter. Vår plattform gör det möjligt.

OM LAVENDLA JURIDIK 

Vi är rikstäckande men utgår från vårt högkvarter på Sveavägen 80 i Stockholm. Här kan man boka rum för kundmöten eller träffa kollegor vid  något av våra seminarier eller pubkvällar.

Vår viktigaste ledstjärna är att vi  gör det svåra lättare. Vårt motto gäller oaktat om du är en i Lavendla-familjen eller en av våra klienter. Det är här vi skapat nytta och växt vår affär. Som jurist bör du dela ambitionen att önska göra juridisk expertis och tjänster tillgängliga för den breda allmänheten. I utbyte lovar vi att din expertis kommer göra skillnad hos oss. 

Låter det intressant? Du kan ansöka här eller kontakta Lavendlas chefsjurist Catharina Looft på 010-188 67 69

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Frilansande jurist - Få uppdrag som passar dig

Lavendla AB